; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Perception

Sezonul 2 din serialul “Capcana minţii” începe vineri la AXN White

31 July 2017

Sezonul doi al serialului „Capcana minții' („Perception'), cu Eric McCormack și Rachel Leigh Cook în rolurile principale, intră în grila AXN White de vineri, 4 august, de la ora 20:35. Serialul a mai fost difuzat la începutul anului de AXN, potrivit acestui articol scris de TVmania.

Daniel Pierce (Eric McCormack) este un profesor de neuropsihiatrie şi consultant FBI. Daniel este şi un schizofrenic paranoic care nu-şi ia pastilele şi simte că viziunile pe care le are sunt indicii către rezolvarea unor cazuri complexe. Daniel a fost recrutat pentru FBI de Kate Moretti (Rachel Leigh Cook), o fostă studentă care are încredere în instinctele lui, spre deosebire de alţi agenţi din departamentul ei. Paul Haley (LeVar Burton), directorul facultăţii, este un prieten vechi de-al lui Daniel care de obicei îl sprijină, însă îl şi foloseşte în avantajul şcolii. Daniel îi cere ajutorul şi lui Max (Arjay Smith), asistentul lui de la facultate care-l ajută să-şi menţină concentrarea. 

Sezonul al doilea debutează cu Pierce în rolul de expert într-un proces împotriva unui motociclist acuzat de torturarea și uciderea soției sale. Procurorul General este Donny, fostul soț al lui Kate. După ce îl examinează pe motociclist, Pierce dă verdictul: din punct de vedere psihologic, acesta are un cu totul alt ego decât ce pare a fi. Relația lui Pierce cu Caroline (Kelly Rowan) începe să prindă contur; cu toate acestea, Caroline nu vrea să le dezvăluie celorlalți legătura dintre ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare