; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ma numesc zuleyha2

Sezonul 2 din „Mă numesc Zuleyha”, terminat mai repede în Turcia. Care sunt cauzele

07 May 2020

Până la urmă, se pare că serialul „Mă numesc Zuleyha' nu va mai reveni primăvara aceasta pe micile ecrane turcești cu episoade noi, din sezonul 2. Vestea a dat-o ieri o jurnalistă de media din Turcia, Birsen Altuntaş, citată de televizyongazetesi.com.

 

Cel mai recent episod nou difuzat din „Mă numesc Zuleyha' a fost cel cu nr. 63, care s-a văzut la postul ATV în seara zilei de joi, 9 aprilie. Câteva zile mai târziu, pe 13 aprilie, pe contul de Twitter al serialului a apărut informația că producția ia o pauză temporară: „Ne revedem în curând cu episoade noi', se încheia anunțul.

 

Între timp au trecut însă peste 2 săptămâni și episodul 64 se lasă așteptat în continuare. Mai mult, nu a venit nici o veste cum că filmările, oprite din cauza pandemiei de coronavirus, ar fi pe cale să fie reluate. Iar ieri, jurnalista Birsen Altuntaş, una dintre cele mai constante surse de informații despre serialele turcești, a anunțat, citată de televizyongazetesi.com, că producătorii au luat decizia să oprească sezonul 2 și să continue cu episoade noi abia la toamnă, cu sezonul 3. Merită însă precizat că, până una-alta, informația nu e totuși oficială.

 

„Mă numesc Zuleyha', în original „Bir Zamanlar Çukurova', cu Hilal Altınbilek, Uğur Güneş și Murat Ünalmış în rolurile principale, se bucură de audiențe mari în Turcia, fiind constant pe primele locuri în topurile de audiență. Recent, producătorii au anunțat că serialul a fost vândut și va fi difuzat și în Argentina și Chile, pe lângă alte țări în care e transmis deja, inclusiv România.

 

La noi, Kanal D difuzează „Mă numesc Zuleyha' în serile de miercuri, joi și vineri, de la 20.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare