; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 2 din „Grimm”, programat să înceapă la AXN luna viitoare

Sezonul 2 din „Grimm”, programat să înceapă la AXN luna viitoare

27 June 2017

AXN a anunțat că va difuza sezonul 2 din serialul „Grimm', ce îi are în distribuție pe David Giuntoli, Russell Hornsby, din 21 iulie, de la ora 21.05.

În noul sezon, Nick află că mama lui s-a întors pentru a-l salva. Juliette este în continuare în comă, iar Monroe și Rosalee duc o luptă contra cronometru pentru a o salva. Nick investighează cazul unui bărbat ucis în port, iar mama lui crede că are informații ce pot ajuta. Atunci când bestia care a ucis victima atacă agenții FBI, îl păcălește pe Nick să vină pe teritoriul său. Când Nick ajunge la locul cu pricina, bestia se pregătește să îl ucidă.

În serialul „Grimm', un polițist din Portland află că familia sa se trage din neamul Grimm, gardienii păcii pe Pământ, și că are abilitatea de a vedea dincolo aparențele oamenilor. Adesea descris drept un basm serializat, Grimm și-a creat o bază generoasă de fani, de-a lungul celor șase sezoane. Tentele oculte ale fiecărui episod, în care Nick trebuie să rezolve câte un caz supranatural, au împins criticii să categorisească serialul drept o dramă procedurală mai altfel, cu skepsis.

Cu o atmosferă întunecată, de-a dreptul fantastică prin poveste, dar și prin scenografie și machiaje, intriga aduce în prim-plan personaje inspirate chiar de Poveștile Fraților Grimm.

CITEȘTE ȘI:

AXN va difuza, de vineri, serialul „Grimm', cu David Giuntoli („Anatomia lui Grey') în rol principal

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare