; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ARROW 2 res(1)

Sezonul 2 din “Arcașul” începe pe 15 aprilie, la Universal Channel

24 March 2014

ARROW 2 res(1)Arcașul, eroul cu glugă verde care luptă pentru dreptate în Starling City, se întoarce exclusiv la Universal Channel, începând de marți, 15 aprilie, la ora 22:00, în premiera sezonului 2 din “Arcașul”.

În fiecare marți, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.

După finalul dramatic al primului sezon, Oliver – eroul căruia i se spune Arcașul, interpretat de actorul Stephen Amell – se confruntă cu urmările distrugerii cartierului Glades, (zona săracă a orașului Starling City) și pierderea celui mai bun prieten al său, Tommy Merlyn (Colin Donnell). Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, mama lui Oliver, Moira Queen (Susanna Thompson) a contribuit la acest complot uriaș și acum este în inchisoare.

În primul episod al sezonului 2, Oliver trebuie să se transforme dintr-un justiţiar într-un erou. Diggle (David Ramsey) şi Felicity (Emily Bett Rickards) merg pe insula Lian Yu pentru a-l căuta pe Oliver, care a părăsit Starling City după distrugerea provocată de cutremurul din Glades. Convins să se reîntoarcă acasă, Oliver descoperă că aici lucrurile stau mult mai rău decât îşi imagina. Isabel Rochev (Summer Glau) se pregăteşte să preia frâiele companiei Queen Consolidated, Thea (Willa Holland) refuză să o viziteze pe Moira la închisoare, Roy (Colton Haynes) încearcă să umple golul lăsat de dispariţia Arcaşului, iar Laurel colaborează cu biroul procurorului general pentru a-l opri pe eroul justiţiar. Între timp, în scene de flashback de pe insulă, vedem că mentorii lui Oliver, Slade (Manu Bennett) şi Shado (Celina Jade), se află într-o situaţie disperată.

Confruntat cu inamici vechi și noi, Oliver trebuie să ducă mai departe lupta sa împotriva răufăcătorilor din Starling City și să devină mai mult decât un justițiar – un erou adevărat. Sezonul 2 din Arcașul aduce multe surprize fanilor seriei, pentru că viața personală a lui Oliver ia o turnură neașteptată și în scenă mai intră un supererou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare