; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ARROW 2 res(1)

Sezonul 2 din “Arcașul” începe astăzi, 15 aprilie, la Universal Channel

15 April 2014

“Arcașul” se întoarce exclusiv la Universal Channel începând de marți, 15 aprilie, la ora 22:00, cu mult-așteptata premieră a sezonului 2. În fiecare marți, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade, în care fanii serialului vor avea parte de și mai multă acțiune decât în sezonul precedent, vor fi martorii unor aventuri eroice și vor întâlni noi personaje captivante.

ARROW 2 res(1)

Universal Channel aduce publicului din România sezonul 2 din “Arcașul” la scurt timp după premiera acestuia în SUA.

După finalul dramatic al primului sezon, Oliver – eroul căruia i se spune Arcașul, interpretat de actorul Stephen Amell – se confruntă cu urmările distrugerii cartierului Glades, (zona săracă a orașului Starling City) și pierderea celui mai bun prieten al său, Tommy Merlyn (Colin Donnell). Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, mama lui Oliver, Moira Queen (Susanna Thompson) a contribuit la acest complot uriaș și acum este în inchisoare.

Confruntat cu inamici vechi și noi, Oliver trebuie să ducă mai departe lupta sa împotriva răufăcătorilor din Starling City și să devină mai mult decât un justițiar – un erou adevărat. Sezonul 2 din “Arcașul” aduce multe surprize fanilor seriei, pentru că viața personală a lui Oliver ia o turnură neașteptată și în scenă mai intră un supererou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare