; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HDVF_Outside res

Sezonul 2 al seriei „House of DVF” începe astăzi, în premieră, la E!

11 September 2015

Sezonul 2 al seriei „House of DVF', care are premiera la E! vineri, 11 septembrie, la ora 21:00, urmărește evoluția profesională a câștigătoarei primului sezon, Brittany Hampton, care este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg. Având-o pe Diane drept mentor, Brittany primește sarcini dificile, cărora trebuie să le facă față. De asemenea, ea va avea și datoria de a se ocupa de alegerea următoarei ambasadoare de brand.

HDVF_Outside res

„House of DVF' îi poartă pe telespectatori într-o călătorie unică şi dezvăluie lecţiile de viaţă pe care tinerele care își doresc să lucreze alături de Diane von Furstenberg le primesc pe parcurs de la designer.

În sezonul 2 al seriei, Diane von Furstenberg caută următoarea ambasadoare a brandului. Tinerele pasionate de modă dornice să se impună în domeniu sunt supuse câtorva teste, în competiţia pentru jobul de vis: şansa de a lucra pentru designerul de modă legendar, un icon al culturii pop. Atunci când două fete o însoţesc pe Diane la Săptămâna Modei de la Paris, gelozia iese la iveală. Fetele se ceartă la un important eveniment de presă, iar drama se amplifică.

Tinerele participante sunt decise să o impresioneze în diferitele roluri care le sunt repartizate în cadrul masivului imperiu al lui Diane, care are sediul în fantasticele birouri DVF din Meatpacking District, în Manhattan, New York. De la planificarea unui prânz, la prezentările de modă DVF, tinerele trebuie să facă totul perfect, chiar dacă lucrurile nu merg întotdeauna conform planului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare