; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sacrificiul Alegerea (3)

Sezonul 2 al serialului produs de Ruxandra Ion, „Sacrificiul”, ajunge la final. Când va fi difuzat ultimul episod

15 April 2020

Potrivit promo-ului care rulează pe micile ecrane, ultimul episod al sezonului doi „Sacrificiul – Alegerea', ajunge la final miercuri, 15 aprilie. Ultimul episod fiind difuzat de la ora 22.30. 

Astfel, începând de săptămâna viitoare, din 22 aprilie, pe tronsonul orar lăsat liber de serialul produs de Ruxandra Ion, va fi difuzată emisiunea „Asia Express – Drumul comorilor', prezentată de Gina Pistol. 

 Răsturnările de situație și momentele pline de pasiune vor continua și în această seară, după ce în episodul trecut Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) a decis să dea cărțile pe față în ceea ce o privește pe Eva ( Maia Morgenstern).

O mãrturisire cumplitã avea sã îi zdruncine cu totul viaţa Evei, care a aflat chiar de la Ştefan Oprea că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinții pe vremea comunismului, lucru ştiut de acesta şi ţinut secret încã de când cei doi s-au cãsãtorit. Ștefan a pregătit o scrisoare de adio pentru copiii săi în care le-a spus că nu vrea să fie o povară pentru ei. Lili și Dănuț au descoperit în laptopul lui Ștefan analizele de la o clinică de oncologie, de unde reiese că acesta are cancer. 

Nici în cazul trio-ului Diva (Oana Zãvoranu), Irina (Ioana Blaj) şi Bobi (Conrad Mericoffer) lucrurile nu stau deloc bine. Bobi s-a întors acasă și le-a așteaptat pe Diva și pe Irina pentru a le face o dezvăluire. Acesta i-a spus Divei că el este îndrăgostit de Irina și că lucrurile nu mai pot continua așa. În tot acest timp, Maria (Mãdãlina Bellariu) s-a operat la genunchi și are nevoie de o săptămână de repaos pentru ca piciorul să își revină complet, Amza (Vlad Gherman) fiindu-i alãturi şi în aceastã încercare. 

În ultimul episod din acest sezon, difuzat în aceastã searã, de la 22:45, la Antena 1, Diva îi va mărturisi adevărul lui Mario și va pregãti un plan pentru Bobi și Irina. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în aceastã searã. Tot atunci, aceştia vor putea fi alãturi de Eva, care se va simți obligată să ia măsuri după ce a aflat adevărul de la Ștefan, iar Sorin va găsi legătura pentru Victor în casa familiei Oprea. Care va fi deznodãmântul în cazul celor trei povești de dragoste, telespectatorii vor putea afla în această seară, de la ora 22:45, la Antena 1. 

 

Serialul „Sacrificiul' va continua și cu al treilea sezon

Potrivit comunciatului de presă trimis de Antena 1 la jumătatea lunii martie, filmările pentru  „Sacrificiul' au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. Nu se știe însă ce se va întâmpla cu personajul Ioanei, interpretat de Oana Cârmaciu, având în vedere că actrița va naște primul său copil la sfârșitul acestei luni. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare