; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Femeie in infruntarea_destinului_serial Happy Channel

Sezonul 2 al serialului „Femeie în înfruntarea destinului” începe astăzi, la Happy Channel

07 January 2019

Îndrăgita actriță din Turcia – Özge Özpirinçci se întoarce la Happy Channel în continuarea serialului care a cucerit numeroși telespectatori, Femeie în înfruntarea destinului'. Începând de astăzi, postul de televiziune va difuza, în premieră și în exclusivitate, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, sezonul 2 al producției.  

Telespectatorii, care au empatizat cu povestea de viață a lui Bahar (Özge Özpirinçci) încă din primul sezon, vor putea vedea cum evoluează aceasta în cea mai nouă parte Femeie în înfruntarea destinului' ('Kadin'/'Woman'). Câștigător a premiului Cea mai bună dramă internațională', de la Tokyo International Drama Festival 2018, serialul continuă la Happy Channel, începând din această săptămână, cu cel de-al doilea sezon care va fi difuzat lunea și marțea, în intervalul 20.00-22.00.

Bahar! Unde e Bahar? Unde sunt copiii mei?', încearcă Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk) să descopere. Dacă el și Bahar se vor reîntâlni, după ce ani de zile toată lumea l-a crezut mort, și dacă cei doi își vor relua povestea de iubire, telespectatorii vor putea afla în sezonul 2 al serialului.

Vrei să te căsătorești cu mine?', este propunerea pe care Bahar o primește. Cine este bărbatul care o cere în căsătorie și ce va decide Bahar, dar și ce întorsătură ia viața acesteia și a celor doi copii ai săi, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil) și Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), rămâne de văzut pe parcursul difuzării noilor episoade ale producției.

Sezonul 2 Femeie în înfruntarea destinului' poate fi urmărit, în premieră și în exclusivitate, la Happy Channel, în fiecare luni și marți de la ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare