; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E! KUWTK S16

Sezonul 16 „Keeping Up with the Kardashians” are premiera la E!, din 7 aprilie

03 April 2019

Emisiunea cu cel mai mare succes de la E! Keeping Up with the Kardashians, revine cu cel de-al 16-lea sezon, din 7 aprilie de la ora 22:00. Acest sezon începe cu o expunere fără precedent a relației pasionale dintre Kim și Kanye. De la programul haotic a lui Kanye, la planurile cu privire la cel de-al patrulea copil cu ajutorul unei mame-surogat, până la implicarea lui Kim în reforma penitenciarelor, nimic nu pare să reușească să îi încetinească.

 

Kourtney pare că se împacă pe deplin cu noul stil de viață al familiei ei moderne' alături de Scot, concentrându-se să fie exemple demne de urmat pentru copiii săi. Între timp, Khloé se confruntă cu maternitatea în timp ce încercă să facă față amalgamului de emoții generate de problemele din relație. În plus, Kris găzduiește o petrecere de Ziua Recunoștinței, în noua ei casă din Palm Spring, dar recunoștința nu este sentimentul care primează și situația tinde să degenereze. Kris decide să își exploreze latura artistică și este de acord să joace în videoclipul lui Ariana Grande – Thank U, Next.

 

Kylie este foarte implicată în creșterea micuței ei, dar găsește timp să îi organizeze nepoatei ei, Dream, o petrecere aniversară desprinsă din povești. Kendall acceptă ca întreaga familie să locuiască în casa ei în timpul unui incendiu de proporții, dar situația se complică în momentul în care una dintre surorile ei refuză să mai plece. Kim decide că Rob, care se implică total în creșterea fetiței lui, are nevoie de un sfat de la sora sa mai mare. Întreaga familie își face bagajele și pleacă în Bali, unde în atmosfera calmă și linistitoare, au parte de revelații ce le pot schimba viața. Alături de cei mai noi membrii, clanul Kardashian este mai unit ca niciodată și demonstrează că nimic nu este mai important ca familia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare