; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crimele din Midsomer

Sezonul 16 al serialului “Crimele din Midsomer” începe pe 10 aprilie, la Diva Universal

03 April 2014

Celebrul serial britanic “Crimele din Midsomer” revine cu un nou sezon, în premieră, joi 10 aprilie, la ora 21:00, la Diva Universal.

Crimele din Midsomer

În sezonul 16 al serialului apare şi un nou apărător al legii: noul partener al lui Barnaby. Gwilym Lee (din „Restless', „Fresh Meat', „The Hollow Crown') se alătură echipei, în rolul sergentului Charlie Nelson. Acesta face echipă cu Neil Dudgeon (în rolul inspectorului-şef John Barnaby) în cinci episoade noi de câte două ore fiecare. Echipa binecunoscută este completată de Sarah (Fiona Dolman), câinele Sykes şi doctorul patolog Kate Wilding (Tamzin Malleson).

În primul episod, “The Christmas Haunting”, Nelson soseşte în Midsomer şi este implicat într-un caz de crimă de aici. Un bărbat este înjunghiat cu o sabie antică, în timpul unei partide de vânătoare de fantome, improvizată la o casă „bântuită' din Morton Shallows. Vor putea Barnaby şi Nelson să găsească un motiv mai pământean pentru această crimă şi să-l prindă pe vinovat?

Episodul 5 (ultimul din sezonul 16) este cel cu numărul 100 al serialului. Crimele din Midsomer” sărbătoreşte episodul 100 cu o poveste filmată în Marea Britanie şi la Copenhaga, în care apar premiaţii actori danezi Ann Eleonora Jorgensen (din serialul „The Killing'), Birgitte Hjort Sorensen (din serialul „Borgen'), Marie Askehave (din serialele „The Killing' and „Borgen') şi Nicolaj Kopernikus (din serialele „The Killing' şi „The Bridge').

În acest episod special, intitulat “The Killings of Copenhagen”, Barnaby şi Nelson fac echipă cu două femei detectiv, după ce şeful unei companii de biscuiţi din Midsomer este găsit mort în Danemarca. Poulsen (Ann Eleonora Jorgensen) şi Degn (Birgitte Hjort Sorensen) sunt detectivi de oraş, sceptice în legătură cu această colaborare cu inspectorii dintr-un sătuc britanic adormit. Dar Barnaby şi Nelson descoperă repede că victima avea mai multe legături cu oraşul Copenhaga în afara biscuiţilor săi de inspiraţie daneză.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare