; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las fierbinti

Sezonul 15 Las Fierbinți începe astăzi, de la 20:30, la PRO TV! Marți, miercuri și joi, episoade noi!

29 January 2019

Cel de-al 15-lea sezon Las Fierbinți debutează în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV. În fiecare marți, miercuri și joi, telespectatorii vor avea parte de o porție zdravănă de comedie, alături de personajele lor preferate. Bobiță, Giani, Celentano, Aspirina, Dorel, Gianina, Dalida, Vasile și toți ceilalți fierbințeni își vor continua aventurile de zi cu zi, în stilul lor caracteristic.

 

'Vă așteptăm să fiți alături de noi și în acest sezon nou, care vine cu o surpriză pentru cei care ne urmăresc. Vom fi prezenți și în fiecare miercuri, nu doar marți și joi, așa cum deja v-am obișnuit.', spune Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina

 

La șapte ani de la debut, Las Fierbinți este în continuare cel mai iubit serial din România. Sezonul 14, pe care PRO TV l-a difuzat în toamnă, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat o medie de 10.9 puncte de rating și 30.3% cotă de piață în rândul telespectatorilor din segmentul comercial, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani.

 

'Au trecut atâția ani și noi suntem tot aici, și mai buni, iar telespectatorii râd și mai mult. Românii iubesc acest serial, românii se hrănesc cu personajele pe care le interpretăm. Sezonul 15 e senzațional! Doamnelor, domnilor, vă garantez trei zile pe săptămână de bună dispoziție, râs, vorbe de duh și umor de calitate.', a spus Ecaterina Ladin, cea care joacă rolul Dalidei în serial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare