; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rochia perfecta (sezonul 14) (1)

Sezonul 14 din “Rochia perfectă” începe pe 11 iulie, la TLC

07 July 2016

Rochia perfectă' ne arată din interior cum funcționează cel mai mare salon pentru mirese din lume, Kleinfeld Bridal. O combinație de discuții despre modă, povești cu mirese și terapie de familie, programul dezvăluie obstacolele cu care se confruntă fiecare angajat de aici, străduindu-se ca fiecare mireasă să fie perfect mulțumită în ziua cea mare, care ar putea fi cea mai importantă din viața ei. Sezonul 14 al emisiunii va avea premiera luni, 11 iulie, de la ora 13.00, la TLC.

[Not a valid template]

Urmărim cum o echipă întreagă de specialiști îndrumă miresele, alegând, probând, modificând și livrând rochii fără cusur, la timp pentru fiecare nuntă. Nu e deloc o treabă ușoară, dar într-un fel sau altul, până la proba finală, cei de la Kleinfeld reușesc să pună impecabil la punct toate detaliile!

Randy Fenoli deja avea la activ peste 15 ani de experiență în modă și design pentru mirese, în momentul când s-a alăturat echipei Kleinfeld.

Născut în Mt. Vernon, Illinois, Randy a fost dintotdeauna pasionat de design și modă, căci la vârsta de 9 ani deja concepea și croia rochii pe care le cosea singur. Și-a creat propria linie de rochii de mireasă timp de mai mulți ani, așa încât are un ochi excelent format pentru broderii, dantele, mărgele și turnuri. Dar cel mai important este că simțul modei și sinceritatea îl ajută să le dea sfaturi excelente mireselor care vin la salon să-și caute Rochia perfectă'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare