; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 12 ar putea fi sfârșitul serialului Teoria Big Bang

Sezonul 12 ar putea fi ultimul pentru serialul „Teoria Big Bang”?

04 August 2017

Serialul CBS „Teoria Big Bang' ar putea ajunge la final după mai bine de un deceniu de la prima sa difuzare pe micile ecrane, informează Hollywood Reporter.

Deși, la începutul anului, președintele CBS susținea că i-ar plăcea să păstreze pe post serialul cât de mult posibil (sitcomul are audiențe foarte mari, iar în martie a fost prelungit cu încă două sezoane, 11 și 12), de curând, unul din creatorii comediei, Chuck Lorre („Doi bărbați și jumătate'), a oferit o altă perspectivă în ceea ce privește viitorul „Teoriei Big Bang'.

„Nu ne-am imaginat niciodată c-o să ajungem la anul de producție 11 al acestui serial, ce să  mai vorbim de ceea ce se va întâmpla după sezonul 12! Se poate presupune cu ușurință că acesta poate fi sfârșitul seriei, dar eu sunt plăcut surprins că am ajuns aici”, a declarat Lorre pentru sursa citată la o conferință de presă a  Asociației Criticilor de Televiziune, marți, 1 august.

„Teoria Big Bang', care va avea din toamnă și un spin-off, poate fi vizionat în România pe canalul de televiziune Comedy Central în fiecare zi începând cu ora 20.00, respectiv 20.30 în weekend.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare