; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   Anatomia lui Grey S12

Sezonul 12 al serialului „Anatomia lui Grey” are premiera la Diva pe 5 februarie

31 January 2019

Dr. Grey vă așteaptă! A revenit cu și mai multe cazuri medicale și povești pline de dragoste și dramă în cel de-al 12 – lea sezon din Anatomia lui Grey, din 5 februarie, cu două episoade în fiecare marți, de la 21:00, la DIVA.

 

După tumultosul sezon 11, în care Meredith l-a pierdut pe Derek, a născut al trilea copil și decide să revine în Seatle, noi provocări, noi prieteni și poate o nouă poveste de dragoste o așteaptă în noul sezon.

 

Al 12-lea sezon îi surprinde pe medicii de la Grey Sloan Memorial Hospital în plină agitație pentru a salva viața a două fetițe cu o poveste impresionantă. Între timp, Meredith începe să predea un curs de anatomie rezidenților și încearcă să se obișnuiască cu prezența Ameliei în propria casă. Jackson se pregătește pentru revenirea lui April, iar Miranda începe o nouă viață ca Șeful Secției de Chirurgie încercând să îmbine cât mai bine viața personală și cea profesională. Deasemenea, în sezonul 12, se regăsește episodul cu număr rotund 250 al acestei serii denumit Ghici cine vine la cină?' și va rula pe 19 februarie la 21:00.

 

Pe măsură ce sezonul se derulează, noi secrete sunt dezvăluite, noi rezidenți apar în peisaj, iar medicii se vor spijinii reciproc să găsească și momente de bucurie în această carieră dură.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare