; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prezentatorii Românii au talent

Sezonul 11 „Românii au talent” ajunge la final. Cine sunt câștigătorii primelor 10 sezoane

28 May 2021

Sezonul 11 al talent-show-ului „Românii au talent' ajunge la final pe 28 mai, când vom afla cine este concurentul – din cei 11 intrați în finala „Românii au talent' – care va convinge publicul că merită titlul de cel mai talentat român și premiul de 120.000 de euro.

Iată însă care au fost câștigătorii celor 10 sezoane precedente ale emisiunii de la Pro TV, prezentate de Smiley și Pavel Bartoș.

 

Câștigător „Românii au talent'2011. Adrian Țuțu

Prima ediție a talent-show-ului de la Pro TV l-a avut câștigător pe rapperul Adrian Țuțu. În aprilie 2011, tânărul reușea să-adjudece premiul de 120.000 de euro, învingându-l pe marele favorit: contratenorul Narcis Iustin Nanău. Doar că acesta din urmă s-a „răzbunat', în anii care s-au scurs, făcându-și o frumoasă carieră internațională.

 

Câștigător „Românii au talent'2012. Cristian Gog

Mentalistul Cristian Gog a fost câștigătorul celei de-a doua ediții „Românii au talent', din mai 2012. El a lăsat mască telespectatorii și jurații prin intermediul abilităților sale, în finală reușind performanța de a-și reduce bătăile inimii atât de mult, încât aparatul EKG nu i-a mai putut detecta pulsul.

 

Câștigător „Românii au talent'2013. Bogdan Iacobeț

Cea de-a treia ediție a fost adjudecată de Bruno Iacobeț, un dresor de câini român, originar din Târgoviște, care, împreună cu cei trei câini ai săi au avut un număr inedit și plin de sensibilitate, apreciat de public.

 

Câștigător „Românii au talent' 2014. Brio Sonores

În mai 2014, publicul i-a stabilit câştigători pe tinerii din trupa Brio Sonores. Cei opt, originari din Republica Moldova, au plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Cântăreții au fost nu numai preferații publicului, ci și al juratului Mihai Petre, care a spus în repetate rânduri că sunt preferații lui.

 

Câștigător „Românii au talent' 2015. Speed Cubing

În iunie 2015, cele mai multe voturi au mers la cei de la SpeedCubing, care au făcut din matematică artă şi spectacol. Cei trei membri i-au impresionat atât pe telespectatori, cât și pe jurați, rezolvând în timp record, legați la ochi și sincronizați un cub Rubik.

 

Câștigător „Românii au talent' 2016. Laura Bretan

Fetița de 13 ani a primit cele mai multe voturi și a câstigat titlul de cel mai talentat roman și marele premiu de 120.000 de euro în iunie 2016, întrecând alți 15 concurenți. Laura i-a uimit încă o dată pe români cu vocea sa unică, iar jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria Vissi darte din Opera Tosca de Puccini.

 

Câștigător „Românii au talent' 2017. Lorelai Moșneguțu

În cel de-al șaptelea sezon al emisiunii, Lorelai Moșneguțu a fost desemnată câștigătoare. La preselecții a convins-o pe Mihaela Rădulescu să apese butonul auriu pentru ea și să o trimită direct în semifinală. Ea a prezentat în finală un moment complex, extrem de emoționant. A cântat melodia „Rise like a phoenix' și a pictat în același timp, iar publicul și jurații s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda.

 

Câștigător „Românii au talent' 2018. Emil Rengle

Dansatorul pe tocuri a câștigat ediția a 8-a a emisiunii „Românii au talent'. După ce a uimit publicul cu energia și cu determinarea cu care și-a prezentat talentul în fiecare etapă a competiției, Emil Rengle a făcut încă o dată scena să vibreze în marea finală.

 

Câștigător „Românii au talent' 2019. Ana Maria Pantaze

Croitoreasă de profesie, Ana Maria Pantaze a câștigat vineri seară marele trofeu „Românii au talent', premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. Ana Maria a fascinat publicul și jurații cu timbrul său vocal în fiecare etapă a competiției (a primit Golden Buzz-ul de la Mihai Petre), dar și cu determinarea de a-și depăși condiția și de a demonstra că locul ei este pe scenă.

 

Câștigător „Românii au talent' 2020. Radu Palaniță

Anul trecut, într-un finală atipică – din cauza pandemiei – câștigător a fost desemnat mecanicul auto Radu Palaniță, care a impresionat telespectatorii cu vocea lui, interpretând piesa lui Frank Sinatra, „My Way'. Într-o finală specială, desfășurată de acasă, Radu a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea lui și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor.

 

 Vezi galeria foto >

 

Cine sunt finaliștii sezonului 11 Românii au talent 2021

Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. Au reușit să ajungă la inimile juraților și ale celor de acasă.

Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rareș Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman sunt cei care vor oferi, în această seară, un spectacol de neratat.

Tot în această seară, pe lângă marele premiu de 120.000 de euro, Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul celei de-a doua semifinale.

 

Ana
 Vezi galeria foto >

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare