; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JAMIE DORNAN, LANA PARRILLA, GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS, ROBERT CARLYLE, JARED GILMORE, JENNIFER MORRISON

Primul sezon din „A fost odată ca niciodată” ajunge astăzi la final

23 July 2014

Sezonul 1 din „A fost odată ca niciodată', serialul cu nume de început de poveste, se încheie cu două episoade difuzate miercuri, 23 iulie, de la ora 21:00, la Diva Universal.

JAMIE DORNAN, LANA PARRILLA, GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS, ROBERT CARLYLE, JARED GILMORE, JENNIFER MORRISON

În episodul cu numărul 21, intitulat „An Apple Red as Blood', care începe la ora 21:00, Henry încearcă să o convingă pe Emma să rămână şi să-i ajute pe oamenii din Storybrooke, dar Regina plănuieşte să scape definitiv de ea. În continuare, de la ora 22:00, va fi difuzat ultimul episod al sezonului 1,care are titlul „A Land Without Magic' și în care, atunci când Henry este în pericol, Emma şi Regina trebuie să acţioneze în echipă ca să-l salveze. În ţinutul poveştilor, Albă-ca-Zăpada muşcă din mărul otrăvit.

Locuitorii din Storybrooke sunt personaje de basm, precum Albă ca Zăpada, Făt-Frumos, Căpitanul Hook, Cenușăreasa, Scufița Roșie, Zâna Cea Rea și multe altele, care trăiesc, însă, în orășelul din lumea reală, dar nu îşi aduc aminte cine sunt, din cauza unui blestem.

Emma Swan (Jennifer Morrison) și fiul ei în vârstă de 10 ani, Henry (Jared S. Gilmore) descoperă că Storybrooke reprezintă, de fapt, rămășițele unei lumi paralele blestemată de diabolica Regina (Lana Parrilla).

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare