; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalie Dormer

Sezonul 1 al serialului „Povești de groază: Orașul îngerilor” este disponibil pe platforma HBO GO

28 April 2020

Pentru cei care au savurat producția „Povești de groază' / „Penny Dreadful' (2014), HBO GO aduce spin-off-ul intitulat „Povești de groază: Orașul îngerilor' / „Penny Dreadful: City of Angels' (2020).

Sinopsis-ul oficial al noii producții sună astfel: „În întuneric, totul iese la lumină. Când o crimă macabră șochează Los Angeles-ul în 1938, detectivul Tiago Vega (Daniel Zovatto) și partenerul lui, Lewis Michener (Nathan Lane), sunt prinși într-o poveste epică ce reflectă istoria bogată a orașului'.

La patru ani de la finalul serialului „Povești de groază', spin-off-ul „Povești de groază: Orașul îngerilor' a debutat pe Showtime, în America, și HBO GO, în România. În weekend a fost disponibil primul episod și urmează ca în fiecare duminică să avem câte un episod nou, din cele 10 pe care le are primul sezon. Al doilea sezon nu a fost încă comandat, dar receptarea e pozitivă și putem spera ca „poveștile' să continue.

Din distribuție, mai fac parte: Jessica Garza, Michael Gladis, Johnathan Nieves, Rory Kinnear. Actrița Natalie Dormer (fosta Margaery Tyrell din „Urzeala tronurilor') este Magda, un demon care poate lua înfățișarea oricui. Carismatică, inteligentă și cameleonică, Magda este descrisă de Deadline ca fiind „un adversar de temut și un aliat de neprețuit'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare