; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino

Sezon nou “Ce se întâmplă, doctore?”

24 September 2015

Ce se întâmplă, doctore?' revine sâmbătă cu un nou sezon plin de informații utile și necesare unui trai sănătos!

Oana Cuzino

Sâmbătă, 26 septembrie, de la 10.30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon Ce se întâmplă, doctore?', un sezon în care echipa emisiunii va fi, ca de obicei, aproape de telespectatori, oferind explicații simple, ghiduri de orientare în cuplu, noțiuni de parenting ori psihologie, pe înțelesul tuturor. Oana Cuzino va avea și în acest sezon invitați surpriză și vedete îndrăgite din România. Și, bineînțeles, românii vor primi în fiecare sâmbătă dimineața sfaturi utile în ceea ce privește nutriția.

Prima ediție va începe cu o călătorie extrem de interesantă în lumea produselor bio. Rafturile marilor magazine vor fi părăsite în favoarea câmpurilor cultivate de oameni simpli. Miza este colosală, iar pașii greșiți reprezintă o tentație pentru mulți dintre noi.

Sâmbătă, de la 10.30, Irina și Răzvan Fodor vin cu rețeta pe care încearcă să o aplice pentru a savura din plin viața de familie.

Tot sâmbătă, Oana Cuzino va pleda și pentru abordarea sănătoasă a problemelor medicale! Nu la domiciliu, ci într-un cabinet, în prezența unui specialist.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare