; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Psihologia crimei

Sezoane noi din „Psihologia crimei” și „Un vârcolac adolescent”, în iulie, la AXN

30 June 2016

Din 8 iulie, AXN aduce sezonul șase din „Psihologia crimei', iar din 14 iulie, AXN BLACK anunță sezonul al cincilea al serialului „Un vârcolac adolescent'.

 

Psihologia crimei

Psihologia crimei

AXN: „Psihologia crimei' / „Profilage' – sezonul 6

Din 8 iulie, în fiecare vineri, de la 22.00.

Chloe Saint-Laure este un detectiv din divizia omucideri. Este chemată în cazul celor mai complicate cazuri, deoarece simțul ei dezvoltat îi permite să citească mințile criminalilor și ale victimelor.

După ce petrece luni întregi într-o instituție de tartare a bolilor mintale, Chloe se întoarce la divizia ei de investigații, încă sub șoc după moartea lui Fred. Încă nu este pregătită să se întoarcă pe teren, dar Lamarck îi găsește un job la secția Arhive. Cât va reuși Chloe să se țină departe de acțiune? Urmăriți noul sezon pentru a descoperi noi secrete, mai importante și mai revelatoare decât orice cazuri încă pline de mister.

 

Un vârcolac adolescent

Un vârcolac adolescent

AXN BLACK: „Un vârcolac adolescent' / „Teen Wolf' – sezonul 5

Din 14 iulie, de la ora 19.45.

În ultimul an de liceu, Scott și prietenii săi încep să se gândească la un viitor în care se vor despărți, o următoare fază a vieții fiecăruia ce îi va duce pe drumuri separate, în ciuda celor mai bune intenții.

Habar nu au că forțe din afara lor plănuiesc deja să îi despartă înainte de absolvire. Noi răufăcători care combină știința cu supernaturalul în scopuri misterioase îi vor aduce pe Scott și prietenii lui în fața celui mai mare inamic cunoscut până acum.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare