; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sevcan Yaşar,

Sevcan Yaşar, Aylin din „Vis de iubire”, și-a acuzat iubitul de violență domestică

07 May 2020

Sevcan Yaşar, frumoasa actriță pe care o vedeți miercurea și joia la Happy Channel în serialul „Vis de iubire', dându-i viață intrigantei Aylin, traversează o perioadă tumultoasă în viața privată.

Conform hurriyet.com.tr, Sevcan a sunat zilele trecute la politie pentru a-și reclama iubitul, actorul și scenaristul Sermiyan Midyat, pentru violență fizică și psihică. Odată ajunsă la secție, Sevcan le-a spus polițiștilor că Sermiyan a lovit-o, însă acesta a negat în declarații faptele de care era acuzat.

Mai mult, bărbatul s-a apărat spunând că Sevcan a fost de fapt violentă cu el și că el avea intenții bune cu ea vrând să o ia de nevastă. În urma declarațiilor depuse de ei, dosarul a fost înaintat Parchetului, urmând să existe și un proces. Sevcan și Sermiyan locuiau împreună de două luni, iar perioada a coincis cu izolarea impusă în Turcia de pandemie, cel mai probabil statul în permanență dăunându-le relației. 

Sevcan s-a născut la Izmir în urmă cu 23 de ani și și-a început cariera ca model, câștigând și un concurs de frumusețe în țara ei natală, Miss Model of Turkey. Ea a absolvit Facultatea de Biologie, însă a făcut și cursuri de actorie la Istanbul. Primul rol l-a obținut în serialul „Kayıp Şehir' (2012). După „Vis de iubire' („Erkenci Kuș') ea a mai jucat în alte două producții: în sezonul 4 al serialului „În bătaia inimii' („Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'), dar și în fimul „Soygun Oyunu: Büyük Vurgun', care urmează să intre vara aceasta în cinematografele turcești.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare