; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giani, Gianina & Dorel

„Las Fierbinți” revine azi la ProTV cu sezonul 7 | Va fi difuzat de două ori pe săptămână

11 March 2015
Sezonul 6 din „Las Fierbinți' s-a terminat în noiembrie 2014. Serialul revine astăzi, 11 martie, în grila Pro TV. Producţia românească de mare succes va fi difuzată de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi joi, de la ora 21.30.

[Not a valid template]

După șase sezoane de succes, Dragoș Buliga – regizorul serialului – promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja formate vor fi surprinse în situații cu totul și cu totul spectaculoase.

„Cine s-ar fi gândit acum cinci ani când ne-am apucat de pregătirea «Las Fierbinţi» că vom filma şapte sezoane? Şi iată că suntem aici, suntem fericiţi că putem realiza episoade din ce în ce mai bune. Sezonul cu numărul şapte nu vine cu ceva diferit faţă de ce înseamnă «Las Fierbinţi», pentru că acolo nimic nu evoluează, lumea «Las Fierbinţi» este sigilată complet în faţa oricărui gen de progres, a oricărei interacţiuni cu exteriorul. Este o «rezervaţie naturală» cu aceleaşi personaje pe care lumea le îndrăgeşte şi vrea să le vadă. În schimb, întâmplările prin care trec acestea sunt cu adevărat spectaculoase. Vă invit să vă bucuraţi de acest nou sezon la care s-a pus mult suflet de către toţi cei implicaţi şi vă promit că nu veţi regreta nicio secundă, a declarat Dragoş Buliga.

 Te-ar putea interesa și:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare