; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"American Gods" Season 2 Los Angeles Premiere

Serialul „Zei americani”, în original „American Gods”, a fost anulat

31 March 2021

Sezonul 3 de la „American Gods', serialul fantasy adaptat după un roman clasic de Neil Gaiman, cu Ricky Whittle, Ian McShane și Emily Brownin printre protagoniști, este și ultimul, a decis postul Starz.

Din păcate pentru fani, nu va mai exista un sezon 4 pentru serialul „American Gods', tradus la noi „Zei americani'. Astfel, sezonul 3, recent încheiat în SUA, va fi ultimul, decizia venind din partea canalului Starz, care a produs și difuzat adaptarea după Neil Gaiman. Dar, scrie TVLine, dându-le speranțe fanilor, povestea ar putea continua la un moment dat într-o serie limitată sau poate într-un film care să încheie cumva evenimentele.

LOS ANGELES, CA - MARCH 5: Pablo Schreiber, Demore Barnes, Omid Abtahi, Ricky Whittle, Ian McShane, Crispin Glover, Emily Browning, Bruce Langley, Sakina Jaffrey, Yetide Badak, Mousa Kraish, Craig Cegielski, Derek Theler, at The Premiere Of STARZ's "American Gods" Season 2 at The Theatre at Ace Hotel in Los Angeles, California on March 5, 2019.<br srcset=

CAP/MPIFS
©MPIFS/Capital Pictures” width=”1600″ height=”1113″> Pablo Schreiber, Demore Barnes, Omid Abtahi, Ricky Whittle, Ian McShane, Crispin Glover, Emily Browning, Bruce Langley, Sakina Jaffrey, Yetide Badak, Mousa Kraish, Craig Cegielski, Derek Theler

„Toată lumea de la Starz este recunoscătoare întregii echipe a serialului, dar și partenerilor noștri de la Fremantle, care au adus la viață povestea mereu relevantă a scriitorului și producătorului executiv Neil Gaiman, poveste care vorbește despre climatul cultural din țara noastră', a declarat un reprezentant Starz, citat de TVLine.

„American Gods', inspirat de romanul omonim din 2001 al lui Neil Gaiman, a fost lansat în 2017, dar, după un prim sezon lăudat de toată lumea, sezonul 2 a fost un eșec, din cauza conflictelor dintre echipa creativă și producători, dar și pentru că Neil Gaiman însuși s-ar fi implicat prea mult.

Sezonul 3, lansat în ianuarie anul acesta are 10 episoade și, deși nu s-a ridicat la valoarea primului sezon, a avut cronici mai bune decât episoadele din sezonul 2, însă, după a devenit evident între timp, nu a fost suficient pentru o continuare.

La noi, primele două sezoane au fost difuzate de AXN, iar sezonul 3 încă nu a ajuns.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare