; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Westworld Season 3 Thandie Newton

Serialul „Westworld” va avea și al patrulea sezon

23 April 2020

„Westworld' se întoarce cu un nou sezon.  Vestea a fost dată pe 22 aprilie de  președintele HBO, Casey Bloys, însă nu a fost făcută publică și o dată de lansare a acestuia. 

 

„Ne-am bucurat de fiecare moment al poveștii creat de maeștrii Jonathan Nolan și Lisa Joy', a precizat Casey Bloys. 

 

Cei doi  co-creatori ai emisiunii, Nolan și Joy, au semnat o ofertă masivă în valoare de 150 milioane de dolari cu Amazon în aprilie anul trecut, potrivit Variety. Au rămas  însă scriitori și producători ai „Westworld', care este produs de Warner Bros.

 

Vestea vine la doar o zi după anunțul că platforma de streaming HBO Max are o dată oficială de lansare în Statele Unite: 27 mai 2020. Viitorul serviciu de streaming WarnerMedia va costa 14,99 dolari pe lună, aceeași sumă ca și platforma HBO Now, potrivit Variety.

 

Primele două sezoane din Westworld au primit 42 de nominalizări la premiile Emmy®. Al doilea sezon a fost nominalizat la 20 de premii Emmy® și a câștigat trei: cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial dramă (Thandie Newton) și Outstanding Makeup for a Single-Camera Series (Non-Prosthetic) și Outstanding Hairstyling for a Single-Camera Series. 

Westworld, bazat pe filmul scris de Michael Crichton, a fost creat pentru televiziune de Jonathan Nolan și Lisa Joy care sunt și producători executivi alături de J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis, Ben Stephenson și Denise Thé. Companiile de producție sunt: Kilter Films și Bad Robot Productions în asociere cu Warner Bros. Television.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare