; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Violetta Il Concerto_Milan(1)

Serialul „Violetta” a primit undă verde pentru sezonul trei

26 February 2014

Compania Walt Disney a anunţat că va începe producţia sezonului trei al serialului “Violetta”. Programul reuneşte din nou o echipă internaţională de actori şi o distribuie în rolul principal pe actriţa argentiniană Martina Stoessel (Violetta).

[Not a valid template]

“Violetta” este primul serial de acţiune live original creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în asociere cu compania de producţie din Argentina Pol-ka.

Serialul prezintă povestea unei adolescente talentate care revine în oraşul ei natal, Buenos Aires, după ce a locuit câţiva ani în Europa. Aici găseşte prieteni loiali, descoperă iubirea şi pasiunea pentru muzică.

Disney Channel va difuza programul special “Violetta Live in Concert”

Filmat în Mediolanum Forum din Milano, Concertul Special VIOLETTA IL CONCERTO îi prezintă pe cei 12 membri originali ai distribuţiei Violetta care vor interpreta cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului.

“Violetta” a fost urmărită, în Europa, de peste 38 de milioane de telespectatori. Influenţa show-ului asupra culturii pop a generat un număr mai mare de căutări pe Youtube decât Lady Gaga şi Katy Perry în Spania şi Italia.

“Violetta” se vede şi în cinematografe

Canalul a anunţat, de asemenea, că va lansa pe 9 mai 2014 în sălile de cinema din România, Concertul Special de 90 de minute pentru a sărbători turneul de mare succes din Europa, “VIOLETTA IL CONCERTO”.

Ce se întâmplă în sezonul al treilea “Violetta”

Sezonul 3 ni-i prezintă încă o dată pe elevii studioului Studio On Beat care au mai crescut puţin, dar care mai au încă multe de învăţat. Seria începe cu turneul lor mondial plin de succes cu YouMix care se apropie de sfârşit în Europa, iar elevii se întorc la Buenos Aires pentru ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa a schimbat visurile şi ambiţiile lor personale, iar grupul odată unit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va ajunge să concureze cu On Beat, convingându-i şi pe alţi elevi să i se alăture.

„Suntem încântaţi că vom lansa sezonul 3 al telenovelei pentru adolescenţi care s-a bucurat de un succes imens. Serialul rezonează cu telespectatorii săi, iar succesul său se datorează personajelor sale captivante, scenariului puternic, relevanţei conţinutului şi talentului echipelor internaţionale de distribuţie şi de creaţie implicate, a declarat Maciej Bral, VP & Manager General, CEE.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare