; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Urzeala tronurilor (1)

Serialul “Urzeala tronurilor” se întoarce la HBO din 25 aprilie

19 April 2016

Sezonul VI al serialului Urzeala tronurilor' va avea premiera pe 25 aprilie la HBO și pe HBO GO, în același timp cu premiera din Statele Unite.

Urzeala tronurilor (1)

Sezonul VI al celui mai popular serial a fost filmat în Irlanda de Nord, Spania, Islanda și Croația. Pentru prima dată, acțiunea serialului este nu este bazată pe una din cărțile din seria „A Song of Ice and Fire'. Fanii vor afla ce se întamplă cu personajele lor favorite doar urmărind noul sezon din Urzeala tronurilor'.

Urzeala tronurilor (2)

După evenimentele șocante de la finalul sezonului 5, inclusiv soarta sângeroasă a lui Jon Snow, faptul că Daenerys a fost la un pas de moarte și umilirea publică a lui Cersei pe străzile din Debarcaderul Regelui, supraviețuitorii din Westeros și Essos se regrupează pentru a merge înainte. Personaje familiare vor lega alianțe noi pentru a-și mări șansele de supraviețuire, în timp ce personaje noi vor apărea și vor zgudui balanța puterii în est, vest, nord și sud.

Luni, 25 aprilie, de la ora 4.00 am, odată cu premiera din Statele Unite, primul episod al noului sezon al serialului Urzeala tronurilor' va fi difuzat în premieră la HBO. Episodul va fi disponibil fără abonament și pe HBO GO pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare