; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Urzeala tronurilor

Serialul „Urzeala tronurilor” a anunţat şi sezonul patru

03 April 2013

Serialul „Urzeala tronurilor', care e produs de postul HBO şi difuzat la noi din 1 aprilie, va continua cu sezonul patru şi alte zece episoade, informează site-ul insidetv.ew.com.

Anunţul nu surprinde pe nimeni, având în vedere că HBO s-a inspirat din seria de cărţi „Cântec de gheaţă şi foc' a lui George R.R. Martin (64 de ani), scriitor care a ajuns momentan la volumul cu numărul şase.

Seria cu numărul trei, dată acum şi la noi şi peste Ocean, adaptează abia prima jumătate din volumul trei, iar HBO a încheiat cu Martin un contract de colaborare pe doi ani, pentru realizarea de alte proiecte, în afara serialului.

Recent, scriitorul a spus că a discutat cu postul despre un serial prequel la „Urzeala…', bazat pe seria „Tales of Dunk and Egg' (trei cărţi pe care Martin în care protagonişti sunt Sir Duncan the Tall, membru al gardei regale cu 90 de ani înaintea aventurilor din seria „Cântec de gheaţă şi foc', şi Aegon V Targaryen, prinţ din Westeros, viitor rege şi strămoş al lui Daenerys/Emilia Clarke).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare