; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

YAMAN_KANAL D

Serialul „Yaman” revine cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D

29 July 2015

Serialul turcesc „Dila', în care protagoniști sunt Hatice Sendil și Erkan Pettekaya, ajunge la final vineri, pe 31 iulie. De astăzi, 29 iulie, fanii „Yaman' vor putea urmări sezonul doi al serialului.

Serialul „Yaman' revine cu un nou sezon – al doilea-, de miercuri, 29 iulie, de la ora 21.00. De luni, 3 august, serialul va fi difuzat de Kanal D de la ora 20.00.

riza dila

Dila

Mai exact, ultimele trei episoade din serialul „Dila' vor putea fi urmărite începând de miercuri, 29 iulie, de la ora 20.00, în paralel cu serialul „Yaman', care va fi difuzat de la ora 21.00. De luni, 3 august, „Yaman' îi va lua locul producției „Dila', de luni până vineri, de la ora 20.00.

Pe Cagatay Ulusoy, interpretul lui Yaman, îl puteți urmări și în serialul Feriha', iar Baris Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în Ezel'.

YAMAN_KANAL D_

Yaman

Intriga serialului YAMAN'  e construită în jurul personajului ce dă numele producției, un tânăr sărac, care provine dintr-o familie greu încercată. Yaman (Catagay Ulusoy) ajunge după gratii, dar primește ajutorul providențial al avocatului său, Selim (Baris Falay). Acest om îi schimbă destinul, îl adoptă', iar Yaman e nevoit să se adapteze într-o lume total diferită de cea în care a crescut,  în care banul pare că dictează. Salvatorii lui nici nu își imaginează ce influență puternică va avea Yaman asupra lor…

Povestea de iubire dintre Yaman și Mira (Serenay Sarikaya), cea mai râvnită tânără din cartierul bogaților, este supusă la grele încercări de prejudecățile celor din jur.

YAMAN_KANAL D

Yaman

Distribuția serialului „Yaman'

  • Cagatay Ulusoy (cunoscut din serialul „Feriha') – Yaman, un adolescent inteligent, dar care a crescut într-o familie cu probleme. Tatăl natural a părăsit familia de multă vreme, iar cel vitreg se poartă dur cu copiii soției.
  • Serenay Sarîkaya – Frumoasa Mira, fiica mai mare a lui Faruk, este cea mai populară tânără din cartierul bogătașilor.
  • Taner Olmez – Mert, fiul lui Selim și al lui Ender, este un adolescent foarte cultivat, dar introvertit. Singurii săi prieteni sunt eroii benzilor desenate.
  • Mine Tugay – Ender, mama lui Mert, soția lui Selim, este arhitect și fiica unui om de afaceri.
  • Bariș Falay (a jucat in „Ezel')  – Selim este un avocat de succes care provine dintr-o familie săracă. A avut șansa de a fi ajutat și a mers pe drumul drept urcând în ierarhia socială. În facultate s-a îndrăgostit de Ender, o fată foarte bogată, care i-a devenit soție.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare