; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vieti schimbate

Serialul turcesc „Vieți schimbate” vine Acasă din 5 septembrie

25 August 2016

Din 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00, Acasă le aduce telespectatoarelor serialul turcesc „Vieți schimbate' / „Kara Ekmek'. Serialul este din 2015 și îi are în distribuție pe actorii: Özlem Yılmaz (Zilal din „Legământul' / „Emmanet'), Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman.

Vieti schimbate

Serialul prezintă viața lui Asiye (Özlem Yılmaz), care trăiește într-un ghetou din Istanbul, plin de străzi murdare și case sărăcăcioase. Singura ei dorință este să aibă o viață mai bună. Asiye are o altercație cu iubitul ei, care o părăsește deoarece este însărcinată, iar fata, împreună cu sora ei, Mine, fuge din locuința lor și cele două fac autostopul pe o stradă apropiată. Mașina în care urcă fetele este cea a lui Cetin (Ushan Çakır), un băiat extrem de bogat, ce trăiește o viață iresponsabilă.

El se ceartă cu iubita lui, Selen, pe care o împinge din greșeală de pe o stâncă. Asiye este de față, filmează cu telefonul întreaga scenă și începe să-l amenințe pe Cetin, punându-și rapid planul în acțiune: Mine va pretinde că fata moartă, Selen, este sora ei, iar Cetin o va prezenta pe Asiye familiei sale ca fiind logodnica lui. Astfel, bărbatul nu va mai fi acuzat de moartea lui Selen, iar Asiye va putea începe o nouă viață.

Cu toate aceste planuri diabolice, Asiye nu va fi capabilă să scape de trecutul ei întunecat, iar lucrurile vor deveni din ce în ce mai complicate pentru ea.

Telespectatoarele vor putea urmări, din 5 septembrie, cum se schimbă lucrurile pentru Asiye și dacă aceasta reușește să scape de trecutul care o urmărește pas cu pas.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Acasă va avea în grilă un nou serial turcesc, „Petale de singurătate'. Când e programat primul episod

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare