; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trandafirul Negru

Serialul turcesc “Trandafirul Negru” debutează la Pro TV

15 September 2014

“Trandafirul Negru” (titlul original “Karagül”) debutează pe 15 septembrie la Pro TV. Telenovela turcească va fi difuzată de la ora 14:00, de luni până vineri.

Trandafirul Negru

Povestea serialului “Trandafirul Negru”, drama unei familii și mixul între Turcia modernă și obiceiurile tradiționale au cucerit publicul din cele 40 de țări în care a fost difuzat.

Acțiunea se desfășoară într-o atmosferă de poveste în orașul Halfeti, învăluită de aerul trecutului. Se spune că trandafirii crescuți în Halfeti sunt unici, iar dacă sunt tăiați și duși în altă parte își schimbă culoarea, devenind la fel ca toți ceilalți trandafiri.

În rolurile principale se află Ozcan Deniz, Yavuz Bingol și Ece Uslu, care ne împărtășesc povestea ce debutează în Istanbul, unde Ebru (Ece Uslu), împreună cu cei trei copiii și soțul ei Murat (Ozcan Deniz) duc o viață armonioasă și înstărită.

Intriga începe odată cu falimentul afacerii și plecarea pe ascuns a lui Murat, în Halfeti, orașul lui natal. Plecarea lui Murat, marchează începutul coșmarului pentru Ebru și copiii săi. După dispariția soțului, Ebru pleacă pe urmele lui în Halfeti, unde o așteaptă o mare surpriză și este nevoită să îndure tratamentul familiei lui. Deși târziu, Ebru va afla că întreaga ei viață se bazează pe o minciună. Acest adevăr' o va costa foarte scump, iar viața ei, bazată pe minciuni, începe să își găsească răspunsurile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare