; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cherry Season   Serialul turcesc “Sezonul Cireșelor” începe în seara asta, la Happy Channel

Serialul turcesc “Sezonul cireșelor” începe în seara asta, la Happy Channel

27 February 2017

Serialul turcesc Sezonul Cireșelor' (Cherry Season' aka Kiraz Mevismi') ia startul, la Happy Channel, astăzi, 27 februarie. Producția va fi difuzată de luni până vineri, de la 20:00.

 Vezi galeria foto >

„Sezonul cireșelor' (Cherry Season') spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Çayoğlu), cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel.

Destinul pare să le unească drumurile, iar de aici, o serie de peripeții, momente romantice presărate cu umor, dar și situații limită care vor schimba destinele personajelor din serial.

„Sezonul cireșelor' spune o poveste despre dragoste și prietenie

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi dintre cei mai fumoși și talentați actori din noua generație de artiști din Turcia, vin la Happy Channel într-un serial care a cucerit milioane de telespectatori: Sezonul Cireșelor' (Cherry Season'), o poveste despre dragoste, prietenie, întâlniri și întâmplări ce stau sub mâna destinului.

Telespectatorii îi vor remarca lui Özge Gürel nu doar jocul actoricesc, dar și vocea specială, ea fiind și cântăreață. În Sezonul Cireșelor', Özge interpretează piesa Affet' de pe albumul ei personal 12 Hearts'.

Pentru Serkan Çayoğlu, rolul din Sezonul Cireșelor' reprezintă o premieră, fiind primul rol principal din cariera sa.

Iar de la 21:00, telespectatorii vor trăi cele mai tulburătoare răsturnări de situație în Love Story', o poveste de iubire care ajunge la final vineri, pe 3 martie, la Happy Channel.

Citește și:

Happy Channel: se termină „O poveste de iubire', începe „Sezonul cireşelor'

Acasă aduce un nou serial turcesc, „Preţul dragostei'. Data premierei, anunțată

Actorul Çağatay Ulusoy vine și la Happy Channel într-un serial turcesc de top?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare