Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Regina” va fi difuzat în premieră în România. Gokhan Alkan din „Prețul fericirii” face parte din distribuție

Serialul turcesc „Regina” va fi difuzat în premieră în România. Gokhan Alkan din „Prețul fericirii” face parte din distribuție
6

de Roxana Mirea,

Serialul turcesc „Regina” (în original: Kraliçe) va fi difuzat în România. Protagoniștii sunt actorii Burcu Ozberk, pe care o știm din „Îndrăgostiți din interes și Gokhan Alkan, care a jucat în „Prețul fericirii”. Iată când are premiera serialul „Regina” și unde va putea fi vizionat.  

Unde este difuzat serialul turcesc „Regina” 

Vești foarte bune pentru fanii serialelor turcești. „Regina” (în original: Kraliçe) va fi difuzat în România. Serialul a fost achizitionat pentru AntenaPlay, iar Happy Channel va difuza, duminică, 4 august, primele două episoade, în scop promoțional, de la ora 00:30. 

Serialul turcesc „Regina” a avut premiera în martie 2023 în Turcia și are 11 episoade. „Regina” este adaptat după serialul american „Queen Sugar”, aclamat de critici. Remake-ul este produs de Mednova și regizat de Cevdet Mercan. 

Serialul se mândrește cu o distribuție talentată, condusă de Burcu Özberk și Gökhan Alkan, care interpretează rolurile lui Deniz și, respectiv, Ateș. Lor li se alătură Gonca Vuslateri în rolul lui Zeynep, iar Özgün Karaman îl interpretează pe Ali, un personaj esențial din serial. Împreună, membrii distribuției dau viață celor trei frați – Deniz, Zeynep și Ali – care navighează prin furtuna scandalului și urmările acestuia, testând legăturile de sânge și experiențele comune. 

Din distribuția completă a serialului mai fac parte: Selin Șekerci, Ayșe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülșehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca și Cihat Tamer. 

serialul turcesc „Regina”  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Povestea din serialul turcesc „Regina” 

Kraliçe urmărește viața lui Ateș și Deniz, a căror căsnicie este dată peste cap atunci când Ateș, un baschetbalist celebru, este implicat într-un scandal sexual. Pentru a le spori problemele, Deniz își pierde brusc tatăl, căruia îi era devotată. Deniz și frații ei înstrăinați se reunesc pentru înmormântarea tatălui lor, dar descoperă că acesta avea probleme financiare grave. Deniz și fiica ei merg în satul tatălui ei, unde Deniz încearcă să salveze ferma familiei și să-și revină după trădarea soțului ei. Între timp, Ateș se luptă să își dovedească nevinovăția și să recâștige dragostea soției și fiicei sale.  

Serialul explorează complexitatea relațiilor de familie, importanța rădăcinilor și puterea care poate fi găsită în confruntarea cu propriul destin. În ciuda provocărilor cu care se confruntă, personajele încearcă să se restabilească și să își refacă legăturile, în timp ce Ateș luptă pentru a-și păstra familia unită și pentru a rămâne în viața lui Deniz. În cele din urmă, povestea portretizează rezistența spiritului uman în fața adversității.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton