; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puterea destinului

Serialul turcesc „Puterea destinului” are premiera în această seară la Pro TV

05 January 2015

Primele episoade ale serialului turcesc „Puterea destinului' vor putea fi vizionate în premieră pe PRO TV, începând de astăzi, de luni până joi, de la ora 20:30. Continuarea serialului va fi difuzată pe Acasă TV.

Puterea destinului

Serialul turcesc ce a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, prezintă cea mai frumoasă poveste care depinde de un singur lucru: „Puterea destinului'.

Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevar şi o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim plan tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări incredibile de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi neimaginate pentru a-şi ajuta familia. Cu toate că norocul nu i-a surâs, ea are puterea să găsească fericirea în lucrurile mici şi să se bucure de ceea ce i-a oferit destinul până acum.

Prin intermediul acestui serial, veți savura o poveste de dragoste unică, înconjurată de obiceiuri şi tradiţii, în timp ce veți descoperi în detaliu frumuseţile din Sud-Estul Turciei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare