TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puterea destinului

Serialul turcesc „Puterea destinului” are premiera în această seară la Pro TV

5 January 2015

Primele episoade ale serialului turcesc „Puterea destinului” vor putea fi vizionate în premieră pe PRO TV, începând de astăzi, de luni până joi, de la ora 20:30. Continuarea serialului va fi difuzată pe Acasă TV.

Puterea destinului

Serialul turcesc ce a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, prezintă cea mai frumoasă poveste care depinde de un singur lucru: „Puterea destinului”.

Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevar şi o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim plan tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări incredibile de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi neimaginate pentru a-şi ajuta familia. Cu toate că norocul nu i-a surâs, ea are puterea să găsească fericirea în lucrurile mici şi să se bucure de ceea ce i-a oferit destinul până acum.

Prin intermediul acestui serial, veți savura o poveste de dragoste unică, înconjurată de obiceiuri şi tradiţii, în timp ce veți descoperi în detaliu frumuseţile din Sud-Estul Turciei.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...