; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puterea destinului

Serialul turcesc „Puterea destinului” (Acasă) ajunge astăzi la final

03 July 2015

Timp de 6 luni, serialul „Puterea destinului' a prezentat o impresionantă poveste de dragoste, care a avut în prim plan lumea modernă pusă față în față cu tradițiile turcești.

Puterea destinului

Serialul, difuzat la început de postul Pro TV și apoi la Acasă, și-a făcut mulți fani. Aceștia au reproșat, însă, în mod constant, postului Acasă că a lungit povestea din cauză că episoadele originale au fost înjumătățite.

Ultimul episod se vede astăzi, la Acasă, de la ora 19:00. Întreaga poveste a luat în ultimele episoade o turnură spectaculoasă, iar protagoniștii vor fi nevoiți să ia decizii care le vor schimba complet viața.

Inima de frate

Serialul turcesc „Puterea destinului' lasă locul, de luni, 6 iulie, unui alt film turcesc, „Inimă de frate', care prezintă întâmplările celor doi frați, Kuzey și Guney. Dacă Kuzey este îndrăzneț, neînfricat și spontan, Guney este opusul fratelui său. El este omul calm, răbdător, nu este deloc impulsiv și are rezultate remarcabile la studii. Singurul lucru pe care cei doi îl au în comun este dragostea pe care i-o poartă frumoasei Cemre. Kuzey se îndrăgostește de ea, fără să știe că fratele său are deja o relație serioasă cu aceasta. Un regretabil accident de mașină, în urma căruia un om moare, arată adevărata dragoste de frate. Cu toate că Guney conducea, Kuzey preia toată vina și intră la închisoare pentru fratele său. După patru ani este eliberat, însă viața lui se schimbă complet și nimic nu mai este la fel.

Te-ar putea interesa și:

Al doilea număr al revistei „TVmania Seriale', pe piaţă din 1 iulie

Prima TV mută telenovela „Dragoste şi ură' la altă oră

Cansu Dere și Mehmet Alakurt ('Puterea destinului'), conflicte la filmări

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare