; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prizoniera dragostei

Serialul turcesc „Prizoniera dragostei”, cu Tolgahan Sayisman și Amine Gülşe, revine în grila Happy Channel

26 July 2017

Din august, Happy Channel reia difuzarea unui serial turcesc mult iubit de publicul de la noi. Este vorba de „Prizoniera dragostei', o producție 2015, ce îi are în distribuție pe Tolgahan Sayisman și pe Amine Gülşe, Miss Turcia 2014. 

Astfel, potrivit grilei de programe a postului Happy Channel, fanii serialului vor putea urmări episoadele începând de marți, 8 august, de luni până duminică, între orele 16:00 și 17:00.

Serialul Prizoniera dragostei' spune o poveste de iubire uluitoare în calea căreia par să se așeze toate piedicile posibile. Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată), iar această tragedie l-a marcat definitiv. Acceptă o căsătorie de conveniență, într-o conjunctură care ține exclusiv de presiunile familiei. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubește foarte mult, dar căruia nu reușește întotdeauna să-i arate acest lucru. Pentru el, căsătoria e un parteneriat, atât și nimic mai mult, însă soția lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Un accident cumplit le va marca viețile amânduroara.

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care și-a pierdut și ea mama, trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăvește, iar Nur rămâne în familia unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că iubirea lor are toate datele pentru a fi una imposibilă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare