Homepage  / Filme Online / Netflix

Serialul turcesc “Pera Palace, miezul nopții” revine cu sezonul 2 la Netflix. Când are loc premiera

Serialul turcesc “Pera Palace, miezul nopții” revine cu sezonul 2 la Netflix. Când are loc premiera
15

de Redactia Tvmania

Începând de joi, 12 septembrie, fanii serialelor turcești pot urmări la Netflix cel de-al doilea sezon al producției de epocă “Pera Palace, miezul nopții” (“Pera Palas'ta Gece Yarısı”/ “Midnight at the Pera Palace”). Primul sezon a fost lansat pe cunoscuta platformă în martie 2022 și ne-a făcut cunoștință cu Esra (Hazal Kaya), o jurnalistă a zilelor noastre.

După ce petrece o noapte la hotelul Pera Palace din Istanbul ca să se documenteze pentru un articol, protagonista se trezește înapoi în timp, în anul 1919. Așa ajunge să treacă prin multe aventuri și să cunoască personaje interesante ca Ahmet (Tansu Biçer), managerul hotelului, ca Halit (Selahattin Paşali), proprietarul unui club, și chiar pe scriitoarea Agatha Christie (Clare Louise Frost). Serialul “Pera Palace, miezul nopții” este inspirat de cartea lui Charles King, “Miezul nopții la Pera Palace. Nașterea Istanbulului modern”.

Pera Palace, miezul noptii revine la Netflix cu sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ce se întâmplă în cel de-al doilea sezon din „Pera Palace, miezul nopții”

La fel ca primul sezon și cel de-al doilea va avea 8 episoade, iar rolul principal este jucat tot de talentata actriță Hazal Kaya (33 de ani), protagonista unor seriale de succes care au fost difuzate și la noi, “Povestea noastră” și “Feriha”. În noul sezon ea va călători în 1941 pentru a-și găsi mama și pentru a-și rezolva traumele trecutului, se va reîntâlni cu Halit, toate acestea având loc pe fundalul schimbărilor istorice din cadrul celui de-al doilea Război Mondial. Ahmet va fi în continuare alături de Esra și va avea parte de noi aventuri alături de ea, mai ales când își dau seama că au schimbat cursul istoriei.

În afară de Hazal Kaya, Tansu Biçer și Selahattin Paşali în sezonul 2 vor mai apărea, printre alții, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Tülin Özen, Erol Babaoğlu, Nergis Öztürk, Nihal Koldaş, Osman Albayrak, Yasemin Szawlowski și Furkan Kalabalık.

Ce mai fac Hazal Kaya și Selahattin Paşali

Hazal Kaya (33 de ani) a revenit anul acesta pe platourile de filmare, după ce a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut. Ea a filmat pentru un serial polițist cu 10 episoade “Sorgu Odası” („Camera de interogatoriu”), care va fi difuzat de o platformă online turcească, TOD, partenerul ei din această producție fiind Çağlar Ertuğrul („Căsătorie cu bucluc”).

Hazal Kaya (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

Cât privește viața personală ea are o familie frumoasă cu actorul și regizorul Ali Atay. Cei doi s-au căsătorit în 2019 și au împreună doi copii, un băiețel de 4 ani, Fikret Ali, și o fetiță de un an, Leyla Süreyya.

Pe Selahattin Paşali (34 de ani) îl știm din “Alegerea”, “Iubirea: Curs pentru începători” și “În ritmul vieții”. Cel mai recent proiect al său este serialul “Ömer”, care s-a terminat în Turcia în luna mai a acestui an și în care a jucat alături de Gökçe Bahadır și Merve Dizdar.

Pe 16 aprilie 2022 el s-a căsătorit la Bodrum cu iubita sa, Büşra Dilara Tümer, cu care era împreună de ceva vreme. Primul lor copil, Leyla Pera, s-a născut pe 1 iulie același an.

Trailerul sezonului doi din “Pera Palace, miezul nopții”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton