; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patria mea esti tu

Serialul turcesc „Patria mea ești tu” revine cu episoade noi în programul Kanal D

28 May 2020

„Patria mea esti tu' (în original „Vatanim Sensin'), serialul care îi are în distribuție pe cunoscuții Halit Ergenc și Berguzar Korel, se întoarce în programul Kanal D de joi, 11 iunie, de la ora 22.00. Noi episoade vor fi difuzate joia și vinerea, după „Mă numesc Zuleyha', pe tronsonul 22.00 – 23.30.

 

 

În serialul de epocă „Patria mea esti tu', Halit Ergenc interpretează rolul lui Cevdet, erou național al Turciei, din perioada Războiului de Independență, pion important al conflictului dintre Turcia și Grecia și unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk. Cevdet este un erou tragic, condamnat să înfrunte ruinarea familiei sale. Este tatăl părăsit de familie și de femeia iubită din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvălui, în numele unui jurământ făcut pentru binele poporului său.

 

„Cevdet e unul dintre acei oameni foarte rari, care scriu istoria. Este ca o stâncă, de neclintit când vine vorba despre onoare și despre principii, și are inima plină de dragoste pentru ai săi, înțelegând prin asta nu numai familia, dar și națiunea din care face parte. Are un simț al dreptății admirabil și pune mereu binele comun înaintea propriei bunăstări ', a declarat Halit Ergenc despre personajul său.

 

Berguzar Korel, care în serial este Azize (Bergüzar Korel), este și în viața reală soția lui Halit Ergenc – cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de succes „1001 de nopți'. La 10 ani după acesta, cei doi au refăcut cuplul pe platourile de filmare de la „Patria mea esti tu'.

 

„E interesant să fii soție și acasă, și pe micul ecran, și să îți iasă ambele. Ce mă bucură este că personajele pe care le interpretăm sunt exemple demne de urmat. Mă bucur că le putem oferi telespectatorilor din România o experiență unică, prin intermediul acestei producții extraordinare’, a spus Berguzar Korel, citată de Kanal D.

 

Primăvara aceasta, cei doi actori turci și-au mărit familia și i-au spus „Bun-venit!', pe 10 martie, celui de-al doilea copil al lor, un băiețel care a primit numele Han, scria atunci sozcu.com.tr. Micuțul Han s-a născut într-o clinică din Istanbul, a avut la naștere 3,5 kg și 51 de cm și a fost vizitat la spital de prietenele lui Bergüzar, actrițele Şükran Ovalı și Hatice Şendil. Bergüzar (37 de ani) și Halit (49 de ani), care s-au căsătorit în 2009, mai au împreună un băiețel, pe Ali, în vârstă de 10 ani.

În timp ce Bergüzar stă departe de micile ecrane, în concediu de maternitate, Halit a apărut în serialul „Babil', difuzat în Turcia de Star TV, producție în care joacă alături de Asli Enver („Mireasa din Istanbul') și de doi foști colegi din „Suleyman Magnificul', Ozan Güven și Nur Fettahoglu.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare