; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lupta rozelor

Serialul turcesc „Lupta rozelor” vine la Pro 2 din 8 august

03 August 2018

Din 8 august, Pro 2 va difuza, de luni până duminică de la 14.15, serialul turcesc „Lupta rozelor' („Güllerin Savaşi'), transmis în 2016 de postul Acasă. În centrul poveştii se află Gülru (Damla Sönmez), o fată frumoasă, dar săracă, care locuiește cu familia pe domeniul unui om bogat. Ea îşi doreşte să-şi depăşească condiţia şi, într-o zi, să ajungă ca fiica stăpânilor ei, Gülfem (Canan Ergüder), o tânără care studiază în străinătate pentru a deveni designer. Într-o zi, Gülfem o acuză pe Gülru de furt şi îi concediază familia. Mai mult, ea se căsătoreşte cu Omer (Barış Kılıç), bărbatul de care este îndrăgostită Gülru. Evident, aceasta din urmă plănuieşte să se răzbune.

Damla Sönmez şi Canan Ergüder, protagonistele serialului Lupta rozelor' (în original: Güllerin Savaşi'), au colaborat foarte bine pe platourile de filmare. Producţia difuzată de Acasă s-a terminat în Turcia în 2016, după două sezoane. Chiar dacă în Lupta rozelor' sunt rivale, în viaţa de zi cu zi, Damla Sönmez şi Canan Ergüder se admiră şi se respectă reciproc. Sunt foarte mândră că am ocazia să joc altături de o actriţă aşa talentată ca Damla şi cu o echipă de profesionişti', a zis Canan într-un interviu dat celor de la hurriyet.com.tr, în timp ce filma pentru serial.

Cine sunt protagonistele

Damla Sönmez (31 de ani)

Personajul din Lupta rozelor'

Gülru este o fată frumoasă, dar săracă, care locuiește cu familia pe domeniul unui om bogat. Tatăl ei este grădinarul familiei, iar sora ei este bucătăreasă. Ea îşi doreşte să-şi depăşească condiţia şi, într-o zi, să ajungă ca fiica stăpânilor ei, Gülfem, o tânără care studiază în străinătate pentru a deveni designer de succes.

Actriţa a debutat în actorie în 2004 cu un rol în serialul Camdan Pabuçlar'. Au urmat numeroase producţii TV, dar şi pelicule, care i-au adus distincţii pe la diferite fetivaluri de film interne şi internaţionale. Cel mai recent lungmetraj în care a jucat, Across the Sea' (2014), a fost premiat la Milano International Film Festival Awards' şi i-a adus un trofeu la categoria Cea mai bună actriţă'. Contrar personajului din serial, ea provine dintr-o familie bună (tatăl este inginer, iar mama arthiect) şi a fost şcolită la Paris, Londra şi Istanbul. Ştie să cânte la pian şi la vioară şi recunoaşte că nu este niciodată în pas cu moda. Cel mai recent proiect al ei este serialul „Masum Degiliz' (2018). În prezent e logodită cu actorul Ushan Çakir.

Canan Ergüder (41 de ani)

Personajul din Lupta rozelor'

Gülfem o femeie ambiţioasă, care, la început se simte măgulită de faptul că Gülru o admiră, însă, într-o zi, îşi schimbă comportamentul faţă de aceasta şi chiar ajunge să o acuze de furt şi să-i concedieze familia. Gülru jură să se răzbune pe ea, însă se pare că tot Gülfem îi dă lovitura de graţie. Aceasta din urmă se căsătoreşte cu Omer, bărbatul de care este îndrăgostită Gülru.

Canan a debutat în actorie în urmă cu 10 ani, în serialul Biçak Sirti', iar de atunci a mai jucat în producţii precum 1001 de nopți' (în care a interpretat-o pe Eda), dar şi în piese de teatru. În 2014, a apărut în filmul Promisiunea' (The Water Diviner'), alături de Russell Crowe şi Olga Kurylenko. Pe 1 februarie anul acesta, Canan a avut, în Turcia, premiera filmului Tight Dress', o dramă în care i-a dat replica Tubei Büyüküstün. La 18 ani, Canan a plecat în America, unde a locuit timp de 14 ani. Acolo, ea a studiat sociologia şi teatrul şi a făcut un master în actorie. Actriţa a făcut balet şi flamenco şi este pasionată de echitaţie. Anul acesta, în mai, Canan a devenit pentru prima oară mamă. Ea şi tatăl copilului ei, actorul Kenan Ece, alături de care a jucat în „Lupta rozelor', s-au căsătorit anul trecut.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare