; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deniz Cakir   Iffet si Ibrahim Celikkol   interpret Cemil

Serialul turcesc „Iffet” ajunge la Happy Channel pe 5 noiembrie

23 October 2018

Fanii serialelor turceşti vor putea urmări la Happy Channel, începând cu 5 noiembrie, de luni până vineri, de la 16.00, producţia „Iffet', care a fost difuzată şi de Kanal D în 2013.

În prim-planul poveştii se află Iffet (Deniz Çakır), o tânără frumoasă care provine dintr-o familie modestă din Turcia. Ea locuieşte cu tatăl şi sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul şi se îndrăgosteşte de Cemil (İbrahim Çelikkol), un şofer la o staţie de taximetre din cartier.

Tânăra visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie, dar acesta are planuri care nu rezonează cu dorinţele fetei. Cemil visează că într-o zi va fi foarte bogat şi va părăsi cartierul modest în care locuieşte pentru a-şi trăi viaţa departe, într-un loc exotic. Iffet nu ştie de aceste planuri şi îşi continuă relaţia netulburată până într-o zi când, mergând împreună cu iubitul ei la nunta unui prieten, tot universul îi este distrus chiar de omul care ar fi trebuit să îi fie alături la bine şi la greu. Cuprins de aburii alcoolului, Cemil îşi pierde discernământul şi isi violeaza iubita. Iffet face eforturi să treacă peste traumă, dar nu reuşeşte. Cemil o imploră să îl ierte pentru gestul reprobabil şi îi promite că se va căsători cu ea. Îndrăgostită iremediabil, Iffet crede tot ce îi promite acesta şi speră că, odată căsătoriţi, onoarea ei va fi salvată. Disperarea  şi  deznădejdea  îşi  fac  loc  în  inima  frumoasei  Iffet  atunci  când  află  că  Cemil urmează  să se căsătorească  cu  fiica  proprietarului  de  taximetre  la  care  lucrează.  Iffet  jură  să se  răzbune pe Cemil şi decide să-l ia de bărbat pe un om de afaceri puternic şi foarte bogat. Cemil, vizibil afectat de căsătoria lui Iffet, se hotărăşte să facă tot ce îi stă în puteri pentru a o recâştiga.

Pe Deniz Çakır aţi mai văzut-o în serialele „Poveste de familie', „În bătaia inimii' şi „Suleyman Magnificul', iar pe Ibrahim în „Iertare' şi „Vieţi la răscruce'. Cei doi actori au avut o relaţie timp de doi ani începută pe platourile de filmare ale serialului „Iffet' (2011).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare