; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial Gulperi

Modificări în grila Kanal D. Serialul turcesc „Gulperi” ajunge la final

14 January 2020

Serialul turcesc „Gulperi' ajunge la final în această seară, iar pe tronsonul orar al difuzării acestuia, adică de la ora 20.00, va fi difuzat serialul „Mă numesc Zuleyha'.

Având în vedere că serialul va fi difuzat pe tronsonul orei 20.00, cel mai probabil zilele de difuzare vor fi de miercuri până vineri, iar în restul zilelor de sâmbătă până marți va fi difuzat reality show-ul „Survivor România', emisiune care va debuta pe 18 ianuarie. 

Dacă până acum fanii „Gulperi' au așteptat, de la un episod la altul, să afle când se va termina calvarul mamei care încearcă disperată să își țină copiii aproape și să își trăiască viață liniștită alături de familia ei, iată că în această seară, totul se clarifică.

Frumoasa și curajoasa Gulperi, care nu s-a dat în lături niciodată în lupta ei continuă de a-și păstra copiii aproape, reușește să strângă rândurile'.

Fiul cel mare, Hasan, ajunge într-o situație critică, iar, la scurt timp, micuțul Can este de negăsit. Mezinul familiei ajunge un copil al străzii'. Toate acestea o pun la pământ pe Gulperi. În ciuda dificultăților, mama Gulperi luptă fără oprire pentru a-și salva familia din încercările dure ale destinului.

Cum viața nu i-a fost deloc ușoară, Gulperi nu mai suportă o suferință în plus și, din dorința de a-și proteja permanent copiii, ia o decizie radicală. Nu doar Kadir este șocat de hotărârea soției sale, dar și copiii reacționează vehement. Gulperi, însă, este fermă în decizia ei. Cu toate că Eyup, fostul soț, ispășește condamnarea pe viață, iar familia acestuia da semne că nu se va mai amestecă în viața fostei nurori, Gulperi părăsește, definitiv, orașul.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare