Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Familia” se vede în premieră în România. Kivanç Tatlitug („Dragoste și răzbunare”) și Serenay Sarıkaya („Yaman”), în distribuție. Când și unde va fi difuzat

Serialul turcesc „Familia” se vede în premieră în România. Kivanç Tatlitug („Dragoste și răzbunare”) și Serenay Sarıkaya („Yaman”), în distribuție. Când și unde va fi difuzat
10

de Anda Dincă,

Serialul turcesc „Familia” (în original: Aile) va fi difuzat în România. Protagoniștii sunt actorii Serenay Sarıkaya, pe care o știm din “Yaman” și “Lale”, și Kivanç Tatlitug, care a jucat în “Dragoste și răzbunare” și „Iubire ascunsă”. Iată când are premiera serialul „Familia” și unde va putea fi vizionat.  

Unde este difuzat serialul turcesc „Familia” 

Din 22 august, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări la Acasă un nou serial turcesc, “Familia” (“Aile”), care îi are ca protagoniști pe Kivanç Tatlitug și Serenay Sarıkaya, doi actori îndrăgiți la noi. Pe el îl știm din “Dragoste și răzbunare” și „Iubire ascunsă”, iar pe ea din “Yaman” și “Lale”. Ambii pot fi văzuți și la Netflix: Kivanç în pelicula romantică, “Ultima strigare pentru Istanbul” (“Istanbul Için Son Çagri”) și în serialul “Nume de cod: S-245” (“Yakamoz S-245”), iar Serenay în serialul fantastic “Șahmaran” și în comedia romantică “Mulțumesc, următorul!” (“Geldi Kimler Geçti”).

Producția “Familia” a fost difuzată în țara de origine de postul Show TV în perioada 7 martie 2023 – 30 ianuarie 2024, din distribuția ei făcând parte, printre alții, și alți actori cunoscuți precum Nejat İşler (“Valurile vieții”, “10 zile ale omului rău”), Nur Sürer (“Asi – Împotriva destinului”), Canan Ergüder (“Agentia de talente si sentimente”) și Ipek Tenolcay (“Vis de iubire”).

Aile serial turcesc (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Serialul a avut succes în Turcia (de aici și decizia producătorilor de a face două sezoane). Inițial cei de la Ay Yapim și-au dorit ca acest proiect să fie adaptarea serialului american “Clanul Soprano”, însă nu le-au fost acordate drepturile, așa că au trebuit să facă o poveste originală. Aslan, personajul jucat de Kıvanç, este un interlop foarte cunosocut, proprietarul unui club de noapte, care încearcă să îndrepte treburile murdare pe care familia lui le face de ani de zile și care i-au lăsat răni adânci în suflet. Viața i se schimbă când o cunoaște pe Devin (Serenay), de profesie psiholog. Devin este o femeie hotărâtă, întotdeauna dornică să ajute oamenii, care s-a luptat mereu pentru sora ei, Yağmur. Deși provin din medii diferite, Devin și Aslan ajung să se îndrăgostească. Producția “Familia” a fost vândută în peste 80 de țări, printre ele, Argentina, Chile, Israel, Slovenia, Macedonia, Montenegro, Honduras, Bulgaria, Ungaria și Albania, iar acum va ajunge și în România.

Cei doi regizori ai acestei producții, Ahmet Katıksız (care a lucrat cu Kivanç la serialul “La răscruce”) și Gökçen Usta, au fost apreciați pentru atenția la detalii în ceea ce privește cadrele. De asemenea, nu au trecut neobservate costumele purtate de Kıvanç de-alungul celor 30 de episoade. Conform aksam.com.tr, de vestimentația sa s-a ocupat chiar soția lui, stilista Başak Dizer, care l-a îmbrăcat în costume de brand, foarte scumpe.

Dacă pe micile ecrane au demonstrat că au o chimie bună și că formează un cuplu frumos, în realitate atât Kıvanç, cât și Serenay au vieți private fericite. Kıvanç (40 de ani), un familist convins, este căsătorit de 8 ani cu Başak, cei doi având împreună un băiețel de doi ani pe nume Kurt Efe. În timp ce Serenay (32 de ani), fost model, are din luna aprilie o relație cu un cântăreț turc, Mert Demir, printre foștii ei iubiți numărându-se și partenerul ei din “Yaman”, celebrul Çağatay Ulusoy.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton