; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Happy Channel a anunțat premiera “Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”)

Serialul turcesc “Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”) are premiera la Happy Channel. Când începe “Feriha”

20 June 2017

Începând de astăzi, 20 iunie, Happy Channel va difuza serialul turcesc Elita societății' („High Society aka Yüksek Sosyete'), în care joacă Engin Öztürk și Hazar Ergüçlü. De asemenea, de mâine, 21 iunie, postul va transmite și serialul „Feriha', prezent în trecut în grila Kanal D.

Elita societății', unul dintre blockbusterele actuale turcești, va fi difuzat în exclusivitate în România, după țara de origine. Serialul care îi aduce la Happy Channel pe Engin Öztürk (Kerem), Hazar Ergüçlü (Cansu) și Ozan Dolunay (Mert) va fi pe post de luni până vineri, de la 20:00 la 22:00.

În altă ordine de idei, serialul turcesc 'Feriha' va putea fi urmărit de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00.

Care este povestea din „Elita societății'

Serialul „Elita societății' aduce în lumina reflectoarelor două lumi total opuse: cea a bogaților și cea a săracilor. Luxul în care trăiesc cei din înalta societate contrastează cu neajunsurile de zi cu zi ale celor din clasa inferioară, însă cu toții se află în căutarea fericirii și a iubirii.

Cum se îmbină succesul cu dragostea, care sunt sarcrificiile pe care trebuie să le facă cei bogați pentru a-și menține poziția în sociatete, dar și sacrificiile pe care le fac cei săraci pentru o viață mai bună, telespectatorii vor afla urmărind povestea personajelor din Elita societății', din 20 iunie, la Happy Channel: Kerem (Engin Öztürk), care provine dintr-o familie de oameni săraci, Mert (Ozan Dolunay) care face parte dintr-o familie bogată și Cansu (Hazar Ergüçlü), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate.

„Feriha', din nou la tv

 Vezi galeria foto >

Din 21 iunie, de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00, serialul turcesc 'Feriha' ('Adını Feriha Koydum'), pe care l-ați mai putut urmări la Kanal D, spune povestea de dragoste dintre Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) și Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier al bogaților. În momentul în care ajunge să studieze cu o bursă la Universitate, viața i se schimbă radical. Acolo îl întâlnește pe Emir, de care se îndrăgostește la prima vedere.

'Feriha' aduce la Happy o distribuție de excepție:

  • Hazal Kaya (Feriha Yılmaz), actriță și fotomodel renumit din Turcia,
  • Çağatay Ulusoy (Emir Sarrafoğlu), unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia,
  • Vahide Gördüm (Zehra Yılmaz),
  • Metin Çekmez (Rıza Yılmaz),
  • Deniz Ugur (Sanem İlhanlı) și
  • Ceyda Ateş (Hande Gezgin).
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare