; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul turcesc „Elif” revine la tv de săptămâna viitoare

Serialul turcesc „Elif” revine la tv de săptămâna viitoare: Noutățile și surprizele sezonului 3

17 July 2017

Așteptat cu mare interes de fani, cel de-al treilea sezon al serialului turcesc Elif' se lansează, luni (24 iulie), în exclusivitate la Happy Channel, și aduce publicului o serie de surprize. Una dintre noutățile acestui sezon este personajul Yusuf, interpretat de actorul Umut Ozkan.

Umut Ozkan

Yusuf a intrat în serial, abia în acest sezon, al treilea. Este un personaj misterios, a fost avocat în trecut, dar după ce a trăit un eveniment neplăcut, a renunțat la această meserie și și-a deschis o librărie. Este o persoană bună, dar în fața răului, poate fi și el rău. , așa își descrie actorul Umut Ozkan personajul, pe care îl interpretează în noul sezon Elif'.

Umut se poate mândri cu o experiență artistică complexă, fiind și actor și cântăreț. S-a născut în 1982, în Germania, și a absolvit Conservatorul și Teatru.

Am avut mai multe roluri, cum ar fi în Kurtlar Vadisi, Not Defteri și altele. Pe lângă astea, fac și teatru. Am un rol într-o piesă, de aproape trei ani.

În privința hainelor, îmi place mult negru. Îmi place mult să fotografiez. În copilărie, am făcut atletism, fotbal, mult sport în general. Fac și muzică. Cânt muzică turcească, tradițională.', mărturisește Umut Ozkan.

Cel de-al treilea sezon al serialului-fenomen Elif' va putea fi urmărit de telespectatorii Happy Channel,  din 24 iulie, de luni până vineri, de la  ora 19.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare