Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Dragostea plutește în aer” se întoarce pe micul ecran, la Happy Channel. Când e programat primul episod

Serialul turcesc „Dragostea plutește în aer” se întoarce pe micul ecran, la Happy Channel. Când e programat primul episod
13

de Mioara Tronaru,

Serialul turcesc „Dragostea plutește în aer” revine la TV, la trei ani de la prima sa difuzare în România. Când a programat Happy Channel primul episod al comediei romantice cu Kerem Bürsin și Hande Erçel în rolurile principale. 

Una dintre cele mai iubite comedii romantice turcești, „Dragostea plutește în aer”, se întoarce pe micul ecran

Comedia romantică „Dragostea plutește în aer” a fost una dintre cele mai iubite de telespectatori. Conform Dizilah, episodul final a generat în Turcia mai multe comentarii pe fostul Twitter decât „Noaptea cea lungă” din „Urzeala tronurilor”. Când a programat Happy Channel primul episod al serialului turcesc „Dragostea plutește în aer”.

În urmă cu trei ani, postul Happy Channel începea difuzarea celei mai de succes comedie romantică de la turci din 2020, „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı” în original), cu Kerem Bürsin și Hande Erçel în rolurile principale. 

Acum, serialul turcesc va putea fi revăzut pe Happy Channel, de luni, 11 martie, de la ora 23.00.

„Dragostea plutește în aer”, producția realizată de MF Yapım a avut premiera în țara de origine în iulie 2020, iar în septembrie 2021 s-a terminat după 2 sezoane.

Mai mult, producția a fost premiată la câteva gale: în Turcia, la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, unde a obținut premiile pentru „Cea mai bună comedie romantică” și pentru „Cel mai frumosc cuplu” – Kerem Bürsin și Hande Erçel, dar și în Mexic la „Premiile Produ 2021”, unde a fost desemnată „Cea mai bună telenovelă non-hispanică a anului”. 

Amploarea fenomenului „Dragostea plutește în aer” se poate compara, de fapt, cu succesul internațional de care s-a bucurat alt serial de comedie romantică, „Vis de iubire”/ „Erkenci Kuş”, cu Can Yaman și Demet Özdemir, difuzat tot de Happy Channel. 

Drumul spre dragoste începe cu scandal

Orfană și săracă, Eda Yildiz (Hande Erçel) și-a pus toate speranțele în școală. Vrea să termine facultatea de arhitectură și să își facă o carieră în domeniu, când în calea drumului ei spre succes s-a pus Serkan Bolat (Kerem Bürsin). Acesta, proprietar al unei firme de arhitectură, a decis brusc să taie toate bursele pe care le acorda, inclusiv a ei, iar Eda nu își poate stăpâni furia.

Întâlnirea dintre ei se lasă cu scântei, dar bărbatul îi propune un târg. Pentru că are și el problemele lui, tocmai a aflat că fosta lui iubită s-a logodit, vrea ca Eda să se prefacă timp de numai două luni că e logodnica lui, ca să iasă basma curată din necaz. Inițial, studenta refuză, dar când și ea e părăsită de iubit, acceptă: Eda Yildiz va fi logodnica lui falsă vreme de două luni, iar Serkan Bolat îi va plăti studiile și îi va oferi un job la firma sa.

„Dragostea plutește în aer”, „Sen Çal Kapimi” (2020), a fost vândut în toată lumea și peste tot i-a delectat pe fanii producțiilor turcești. Deși urmează o rețetă veche și tocită, actorii tineri și frumoși au reușit să o revândă încă o dată. Și nu numai publicului, ci și specialiștilor din domeniu pentru că producția turcească a strâns 12 premii și alte 9 nominalizări la galele de profil.

Cine sunt actorii din „Dragostea plutește în aer” și de unde îi știm

Pe Hande Erçel am mai văzut-o pe micile noastre ecrane în „Güneş” și „Perla neagră”, iar Kerem Bürsin a jucat în „Chestiune de onoare” și „Inima orașului”. De asemenea, actorul apare și la Netflix în mini-seria cu vampiri „Yaşamayanlar”/„Immortals”.

Hande, fost model, este și influencer pe Instagram – are aproape 32 de milioane de urmăritori și a fost premiată pentru acest lucru la „Social Media Awards Turcia”.

Hande ErçelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Kerem este pasionat de călătorii și de un stil de viață sănătos. Când nu filmează, actorul merge la sala de fitness sau practică diferite sporturi, printre care și boxul (pentru filmările la „Inima orașului”, el a învățat timp de 6 luni să boxeze de la un antrenor american).  

Kerem BürsinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Și dragostea chiar a plutit…

Actorii din rolurile principale Hande Erçel (pe care am mai văzut-o pe micile noastre ecrane în „Güneş” și „Perla neagră”) și Kerem Bürsin (pe care-l știm din „Chestiune de onoare” și „Inima orașului) au fost și protagoniștii unei scurte și intense povești de dragoste pe platourile de la „Dragostea plutește în aer”.

S-au îndrăgostit în 2020, la filmări, și la început și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. După terminarea filmărilor la primul sezon, s-au relaxat în Maldive și au urcat poze pe conturile socializare, recunoscând public că sunt împreună. Din păcate, dragostea dintre ei nu a durat decât cât serialul și despărțirea a venit din cauză că fiecare își dorea lucruri diferite de la viață conform presei din Turcia.

Sursa foto: arhivă TVmania, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton