; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul turcesc „Brave and Beautiful” a fost vândut în șapte țări. Printre care și România! (2)

Serialul turcesc „Brave and Beautiful”, cu Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ, a fost vândut în 7 țări. Printre care și România!

23 March 2017

Proiectul lui Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ s-a transformat într-un adevărat succes pe canalul Star TV, iar acum serialul a fost vândut în șapte țări, anunță worldscreen.com.

 Vezi galeria foto >

Drama turcească, de a cărui distribuție se ocupă Eccho Rights și care a avut premiera în Turcia în noiembrie anul trecut, va putea fi văzută în curând pe micile ecrane în Grecia, Iran, Ungaria, Pakistan, Albania, Irak şi…. România (serialul a fost cumpărat de Antena Group).

„«Brave and Beautiful» este o producție extraordinară cu două dintre cele mai mari vedete din Turcia', a declarat Fredrik af Malmborg, directorul Eccho Rights. „Kıvanç Tatlıtuğ („În dragoste şi în război', „Iubire de argint', „Iubire ascunsă') și Tuba Büyüküstün („20 de minute', „Asi – Împotriva destinului') sunt cunoscuți în toată lumea, iar televiziunile sunt foarte interesate de noua lor producție. Suntem în negocieri cu încă 20 de clienți', a mai adăugat acesta.

Din păcate, nu știm deocamdată pe care dintre canalele grupului Intact  va fi difuzat serialul „Brave and Beautiful' / „Cesur ve Güzel' (în original) și nici data la care va avea premiera în România.

Până să ajungă pe tv, putem vedea aici trailer-ul serialului:

Sursa foto: https://www.facebook.com/TubaBuyukustun

Citește și:

Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ au un proiect nou

Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç, ce cuplu!

Vaticanul îi recunoaște meritele actriței Tuba Buyukustun

Tuba Büyüküstün vine la Euforia într-un serial nou-nouț

Au apărut informații noi despre serialul lui Kıvanç Tatlıtuğ

Kivanç Tatlıtug are un nou serial. Cine va fi partenera lui?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare