Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Alegerea”, cu Halit Ergenç în rol principal, revine la TV. Ce post îl va difuza

Serialul turcesc „Alegerea”, cu Halit Ergenç în rol principal, revine la TV. Ce post îl va difuza

de Andra Stana,

Fanii producţiilor turceşti se vor bucura în curând de reîntâlnirea cu personajele din „Alegerea”. Dacă în trecut această producție a fost difuzată la Antena 1 și Happy Channel, acum „Alegerea” revine la TV. Iată ce post TV va difuza serialul în care apar trei actori din „Suleyman Magnificul”, printre care și Halit Ergenç.

„Alegerea” intră în grila Happy Channel. Programul de difuzare

Alegerea”, cu turcul Halit Ergenç în rolul principal, a putut fi urmărit pentru prima oară în România în urmă cu doi ani. În martie 2021, Antena 1 și, mai apoi, Happy Channel au difuzat serialul turcesc.

Revenind în anul 2023, după ce fanii serialelor turcești și-au luat la revedere de la „Iarna neagră”, Happy Channel a anunțat cu ce va ocupa locul rămas de curând liber. Serialul cu Ayça Aysin Turan și Alperen Duymaz s-a terminat duminică, 25 iunie. Locul lui în grila Happy Channel va fi luat, în serile de sâmbătă și duminică, de „Alegerea”. Este vorba de alt serial turcesc, în original „Babil”, cu o distribuție sonoră.

Conform programului Happy Channel pentru perioada următoare, „Alegerea” va putea fi urmărit sâmbăta și duminica. Postul va difuza câte două episoade o dată, între orele 22.00 și 0.00. În reluare, serialul poate fi urmărit de la ora 4.00 dimineața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv de la ora 3.15 în noaptea de duminică spre luni.

„Alegerea”, povestea

„Alegerea” („The Choice”, în engleză, Turcia, 2020), cu Halit Ergenç, Asli Enver, Nur Fettahoglu, Birce Akalay în distribuție, este un serial iubit de fanii genului.

„Alegerea” îl are în centrul acțiunii pe Irfan (Halit Ergenç), un profesor universitar respectat, școlit în străinătate, a cărui viață se schimbă însă peste noapte, când, în loc să fie avansat, este concediat. Repudiat de universitate, ocolit de prieteni, cu conturile blocate până când va reuși să-și dovedească nevinovăția, Irfan se află într-o situație teribilă, care devine de-a dreptul îngrozitoare când află că băiețelul lui de 7 ani trebuie operat pe creier de urgență.

Ca să facă rost de banii necesari, profesorul și soția lui, Eda (Nur Fettahoğlu), apelează la un prieten, Egemen (Ozan Güven), iar acesta îi duce la șeful lui, Suleyman (Mesut Akusta), un personaj dubios, pe cât de bogat, pe atât de lipsit de scrupule. Irfan, care descoperă și că fosta lui iubită, Ilay (Birce Akalay), este acum amanta lui Suleyman, ia bani cu împrumut de la acesta, dar plănuiește să-l înșele.

Așa începe periculoasa aventură a unui om corect, forțat de împrejurări să joace murdar.

Trei actori din „Suleyman Magnificul”

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu și Ozan Güven, trei dintre personajele principale ale serialului „Alegerea”, au mai jucat împreună în „Suleyman Magnificul”. EI le-au dat viață personajelor Suleyman, sultana Mahidevran, respectiv Rustem Pașa, soțul unicei fiice a lui Suleyman. 

Iar în rolul lui Ayse, o tânără idealistă care nu reușește să-și găsească o slujbă în ciuda studiilor universitare și al cărei destin se intersectează cu cel al lui Irfan, apare frumoasa Asli Enver, protagonista serialului de mare succes la noi „Mireasa din Istanbul”. 

„Alegerea” a avut în original două sezoane, a câte 10 episoade fiecare. Deși serialul, lansat cu surle și trâmbițe datorită distribuției sonore, a avut la început audiențe bune, în al doilea sezon nu s-a mai bucurat de prea mare succes.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton