;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gogoasa marlanul trasnitii cancer van damme

Serialul „Trăsniții” de la Prima TV ajunge la sfârșit, după 17 ani de difuzare

10 November 2020

Serialul „Trăsniții' de la Prima TV ajunge la sfârșit, după 17 ani de difuzare. Cel mai lung serial românesc se va încheia la sfârșitul acestui an. 

Săptămâna trecută s-au încheiat filmările pentru sezonul 34 și ultimul al serialului de la Prima.  Toni Ionescu, actorul care a intrat în pielea personajului  Mârlanu a anunțat pe canalul său de YouTube că s-a filmat ultimul sezon al îndrăgitului serial.

„Se pare că se termină cu Trăsniții, ăsta va fi ultimul sezon. Mai mult ca sigur ăsta e ultimul sezon. S-ar putea să facem altceva în loc de asta, dar nu se știe sigur. Deocamdată totul e în aer așa, dar se pare că serialul se termină. Azi (n.r. 4 noiembrie) a fost ultima zi de filmări. Orice început are și un sfârșit.’, a precizat Toni Ionescu.

 

Totodată, actorul din Trăsniții a precizat că până la acest moment nu s-a stabilit o schemă de programe la Prima TV, însă una dintre schimbările majore vizează că pe post vor fi difuzate mai multe meciuri de fotbal. De asemenea, a anunțat că Horia Vîrlan va avea o emisiune.

„Deocamdată nu s-a stabilit o schemă de programe. Nu știm ce se va întâmpla. Ce e clar e că vom avea transmisii de fotbal pe Prima, care erau până acum pe Look TV. Deci pe asta se axează postul, în general. Se vor axa pe sport, în principiu pe fotbal. Ce știu sigur e că bucătarul Horia Vîrlan va avea o emisiune, dar în rest nu se știe absolut nimic.’, a conchis el.

La rândul lui, Grig Chiroiu, Pupăză din serial, a declarat pentru Paginademedia.ro că Trăsniții va fi difuzat până în decembrie, după care serialul se va încheia oficial. Totuși, în calitate de producător, el a mai ținut să menționeze că este posibil totuși ca serialul să mai continue, însă nu la Prima TV.

Trăsniții (stilizat: Tră⚡niții; cunoscut inițial ca Trăsniți în NATO, mai apoi Trăsniți din NATO), este cel mai longeviv sitcom din lume, difuzat de Prima TV. Acțiunea urmărește viața următoarelor personaje: Mârlanu Ferdinand, Chiorete Ilarie, Pupăză G. Grigoraș, Paliu, Costel Gogoașe, Vandame Cucu, Ema Cucu, Mateescu, Poponeț, Teo Diliman, Sofia, Betty și Frosa Gogoașe Patronul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare