; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmările pentru primul sezon din „Training Day”, cu Bill Paxton, s au încheiat

Serialul “Training Day” nu va fi influenţat de moartea actorului Bill Paxton

27 February 2017

Decesul neaşteptat al lui Bill Paxton, survenit sâmbătă, 25 februarie, nu va influența primul sezon al serialului de la CBS „Training Day', ultimul proiect al lui Paxton, căci actorul a terminat de filmat toate scenele în care apare, anunţă Yahoo TV. În schimb, viitorul serialului este incert.

Primul sezon din „Training Day' nu va avea de suferit în urma morții actorului Bill Paxton, al cărui deces a survenit sâmbăta trecută, la vârsta de 61 de ani.

Lansat la CBS pe 2 februarie, serialul, adaptat după filmul „Zi de instrucție' / „Training Day' regizat de Antoine Fuqua, urmărește un duo de polițiști: un boboc idealist și un veteran cu metode dubioase.

În noua versiune pentru televiziune, Bill Paxton are rolul pe care l-a avut în lungmetraj Denzel Washington (și care i-a adus acestuia din urmă unul dintre cele două Oscaruri pe care le deține), și făcea echipă cu „bobocul' Justin Cornwell.

Ce spun colegii de breaslă despre Bill Paxton (1955-2017)

Serialul „Training Day' a fost creat de Will Beall și produs de Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Antoine Fuqua, Danny Cannon. Colegii lui Paxton au fost șocați la aflarea veștii că acesta a murit şi şi-au exprimat regretele şi online:

„Suntem devastați de moartea prietenului nostru Bill Paxton', a scris Bruckheimer pe o rețea de socializare.

„A fost un actor extrem de talentat, un om extraordinar, iubit de întreaga echipă «Training Day». Extraordinara muncă a lui Bill nu va fi niciodată uitată. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Ne va lipsi mai mult decât vă puteți imagina'.

Și partenerul său, Justin Cornwell, a scris pe Twitter:

„Am fost doar doi tipi pe acoperișul lumii. Odihnește-te în pace, prietenul meu'.

Viitorul serialului „Training Day” este însă incert din alte cauze. Chiar dacă producătorii ar decide să-l înlocuiască pe Bill Paxton, audiențele nu sunt suficient de bune pentru a susține încă un sezon.

„Training Day' este difuzat în fiecare joi seară, în Statele Unite, la CBS.

Bill Paxton, cunoscut pentru rolurile din „Titanic', „Aliens' și „Terminator', a încetat din viață în weekend, din cauza unor complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale, scrie BBC.

Puteți vedea trailer-ul serialului aici:

sursa foto: https://www.facebook.com/OnScreenOnline/

Citește și: Filmul „Zi de instrucţie' (2001) va deveni serial TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare