; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

B8bee743 0210 4bf8 a0bf 8c06bee1ca6e

Serialul „Totul despre sex” va avea o continuare

28 December 2020

Celebrul serial despre viața a patru prietene new-yorkeze, care a fost difuzat timp de șase sezoane, între 1998 și 2004, va avea o continuare difuzată de HBO Max, din care va lipsi însă un personaj principal, informează tvline.com.

 

Cum serialul s-a bucurat de un succes uriaș în toată lumea, producătorii n-au pierdut ocazia să lanseze ulterior și două lung-metraje – „Totul despre sex' (2008) și „Totul despre sex 2' (2010). Acestea trebuiau să fie urmate de un al treilea film, însă mult așteptatul și îndelung proiectatul lung-metraj a fost înlocuit acum de un nou serial. 

 

HBO Max tocmai a semnat un contract de revigorare a francizei, iar noua producție de care se va ocupa le va avea în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, care le vor juca din nou pe binecunoscutele Carrie, Charlotte și Miranda, înfățișându-le la vârsta de cincizeci de ani. Din formație lipsește de data aceasta Kim Cattrall, interpreta Samanthei, cea de-a patra eroină principală a poveștii. 

 

În urmă cu ceva timp, actrița și-a făcut publică dorința de-a lăsa în urmă personajul Samantha, restul distribuției și întregul serial, așa că nu e de așteptat să se implice în acest al șaptelea sezon. În octombrie 2017, Kim Cattrall chiar îi rugase stăruitor pe cei din echipa creativă a serialului (care fusese criticat pentru lipsa de diversitate) să distribuie în rolul Samanthei o altă actriță. „Este un rol grozav, a spus ea atunci, pe care l-am jucat până la linia de sosire și chiar dincolo de ea și mi-a plăcut foarte mult. Este însă momentul pentru o altă Samantha Jones, care ar putea fi afro-americană sau hispanică'. 

 

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex' a câștigat, în cei șase ani de difuzare, opt Globuri de Aur, șapte premii Emmy și alte numeroase distincții și nominalizări. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare