; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul thriller spaniol „Știu cine ești” ajunge la final săptămâna viitoare, la DIVA

Serialul thriller spaniol „Știu cine ești” ajunge la final săptămâna viitoare, la DIVA

18 May 2017

Primul sezon al serialului spaniol „Știu cine ești' (al cărui titlu original este „Sé quién eres'„) se apropie de final: ultimul episod al sezonului (cel cu numărul 10) va fi difuzat la DIVA luni, 22 mai, la ora 21:00. 

Seria urmărește povestea unui bărbat de 55 de ani care se trezește clătinându-se pe o șosea, după un grav accident de mașină, este amnezic și nu reușește să își amintească nici cum îl cheamă și nici cum a ajuns aici. Numele lui este Juan Elias (Francesc Garrido), un avocat criminalist de succes, profesor universitar, căsătorit cu judecătoarea Alicia Castro (Blanca Portillo). Se pare, însă, că el nu își amintește absolut nimic din viața sa premergătoare accidentului. Cu ajutorul soției sale încearcă să reconstituie evenimentele, dar lucrurile sunt mult mai întunecate decât par la început.

Serialul se întreabă „Putem să o luăm de la capăt? Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi ţi-ai pierde memoria şi ai începe să descoperi despre tine lucruri care nu ţi-ar plăcea deloc?'.

Serialul spaniol a fost lansat în 2017 și este produs de Arca (filmax) și Mediaset. Din distribuție fac parte Francesc Garrido (el este Juan Elías), Blanca Portillo (Alicia Castro), Alex Monnier (Pol Elías) și alții.

Nu ratați finalul primului sezon al serialului thriller spaniol „Știu cine ești' luni, 22 mai, la 21:00, la DIVA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare