Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „The Walking Dead” ajunge la final. Ultimul sezon va avea premiera în 2022

Serialul „The Walking Dead” ajunge la final. Ultimul sezon va avea premiera în 2022

de Redactia Tvmania

Serialul cu zombi „The Walking Dead” ajunge la final după 11 sezoane. Potrivit celor de la People, AMC a anunțat că ultimul sezon, al 11-lea, va fi unul extins, primele 12 episoade fiind programate în 2021, în timp ce celelalte zece episoade vor fi difuzate în anul următor.

Finalul sezonului 10 ar fi trebuit să fie difuzat în țara de origine în luna aprilie, însă a fost întârziat din cauza pandemiei COVID-19. Episodul va fi difuzat acum pe 4 octombrie, urmat de șase episoade bonus în 2021 pentru a încheia sezonul.

2 noi spinoff-uri sunt în lucru

Rețeaua a anunțat, de asemenea, miercuri, că sunt în desfășurare două spinoff-uri, primul centrându-se pe personajele Daryl Dixon, jucat de Norman Reedus, și pe Carol Peletier, interpretat de actrița Melissa McBrides. Acest spinoff este creat de Angela Kang și Scott M. Gimple,  seria fără titlu va avea premiera în 2023.

Un al doilea spinoff, „Tales of The Walking Dead”, este dezvoltat de AMC și scriitorul american Scott M. Gimple.  Seria va fi o antologie cu episoade individuale axate pe personaje noi sau existente, povestiri din trecut sau alte experiențe de sine stătătoare.

 

„The Walking Dead”  a avut premiera în 2010 și îi are în prezent în distribuție pe Reedus, McBride, Danai Gurira, Christian Serratos, Josh McDermitt, Seth Gilliam, Ross Marquand și Khary Payton. Două seriale derivate din acesta au avut deja premiera ori sunt în lucru, respectiv „Fear the Walking Dead”, care a fost difuzat și la noi pe AMC, dar și viitorul The Walking Dead: The World Beyond.

 
În România, „The Walking Dead’ este disponibil pe platforma Netflix

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton